Blåbær

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Blåbærpåbusk.jpg

Blåbær er et type bær. Den er blå og kan røykes, da blir man høy. Akuratt som hasj har dette utrolig skjeldne bæret et avhenghetsstoff i seg. 1 gram koster mer en vanlig dagslønn, og prisen øker stadig. Man finner det under sanden i visse punkter av Saharaørkenen.

Narkomane blåbærrøykere[rediger]

Er du avhengig av blåbær er det nesten ingen kur for å bli frisk igjen. Røyker du det for mye skjer følgende:

- Hjernen skrumper inn

- Du ser rosa

-Thorsen har skeive øyne og Ole har skeiv tann.

- Abdi er svart

- Tautvydas er en høy og mongo litauer.

- Du får blått blod (positiv), du blir konge

- Inneholder masse kalorier, så man legger på seg 0,4 kg for hvert bær

Blåbærjegere[rediger]

Blåbærjegere ser etter forskjellige steder å finne blåbær. I Sahara bruker de tegneserier til å blåse bort sand, for den vokser bare under bakken. Selfølgelig er disse blåbærjegerne kriminelle, så politiet leter stadig etter dem i sandscootere, men de kriminelle finner. stadig på bedre og bedre teknikker å unngå dem på. Nå bruker de bare sandfargede tegneserieblad som de dekker kroppen med hvis de hører eller ser noe mistenkelig. I ørkenen må må de også passe opp for sandhai, som bare spiser blåbær. Ca. 30% av ørkenblåbærjegerne dør av [sandhai]] og 7% av tørke hvert år.

Skogsblåbærjegere[rediger]

Skogsblåbærjegerne har mer dødlig jobb, og det er værre å finne dem. De vokser bare på toppen av blå skogsstoler, så de må være gode klatrere. De må alltid ha med seg mat når de går på jakt, i tilfelle de blir sultne. Jegerne må passe opp for blåbæroter, som har styrke til 15 menn, er 2,5 m. høy og gjør alt for å få blåbærene. En annen ting de må passe seg for er blodbær, som også vokser på trær og ser prikk like ut. Blodbærene får deg til å blø neseblod til du er tom for blod, og det finnes ingen medisin mot det. 4% av jegerne dør av blodbær 16% av blåbærbjørnen og 45% av å falle av trær hvert år.

[[Kategori: Dødelige bær

blåbærdebatten[rediger]

Som nevnt tidligere blir man høy av blåbær og prisen øker stadig. John Leier Hest- leder for litteraturpartiet, mener blåbær bare skal bli brukt som motivasjon for de som jobber i bok og transport-bransjen. 29. september 2011 var en het debatt med hyling og blåbærkasting. Siden bananpartiet og Gjærpartiet hadde så ulike meninger, satt ingen av partiene stille og hadde alltid noe nytt å si.