Blondine

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Gjennomsnittlig blondine.


«Er han død!?»

- Blondine om Hitler

En blondine er et menneske med meget lyst hår og en betydelig og sjokkerende mindre intelligens enn andre. En blondine er som oftest av hunnkjønn, og av de mest utsatte for såkalte blondinevitser. Flere og flere emigrerer til blonder, ved å farge håret, gro noen klør av noen negler og å male ansiktet betydelig mer enn foregående. Blondiner har aldri mer enn 2,5 i IQ og aner ikke hva IQ er (mange tror det står for idiot quiz). De stryker på alle IQ-tester.

Blondiner på fest[rediger]

Ting som kjennetegner blondinene når de er på fest, er at de bærer ekstra mye sminke for anledningen, sitter på fanget til alle av det motsatte kjønn, sniffer på rusbrusen og spiller full etterpå. (de yngre blondinene fra 10-18 år er også rause med å putte papir/glava ned i den allerede watterte BH'en) Blondiner på fest bråker ofte mer enn normale mennesker, og to, tre stk høres fort ut som 15. De er glade i å danse til fjorårets dårlige techno, og sangene til ravi og DJLøv som var på VG lista i 2003. Blondiner tygger ofte tyggisen med open munn for å lage høyest mulig lyd for at alle skal se at de har tyggis! Forskerne har fremdeles ikke forstått hvorfor de gjør dette, men forskningen er lagt på is, inntil videre

Intellekt[rediger]

Når vi først er inne på blondiners musikksmak, kan vi samtidig komme med en forklaring på det skremmende lave intellektet. Hvem har vel ikke klødd seg i hodet og lurt på hvordan skaperverk kan bli slik, men nå har lang forskning konkludert med at det er den overdrevent høye (og dårlige) musikken de frivillig setter seg ut for over tid som gjør det. Alle katteskrikene og muterte små jentestemmer virker over lang tid hjernecelledrepende, og de tapte cellene lar seg ikke gjenopprette. Ikke at noen har prøvd heller, vel å merke.

Du kan også banne på å finne blondiner i dokø, hvor de enten skal inn på det aller helligste for å råkline med dagens bytte, rette på sminken, vaske oppkast ut av håret, eller urinere, for å markere at "her var jeg!".

De som har vært i gamet en stund, synes kanskje at denne karakteristikken minner om fjortiser. Det er rett og slett fordi at de to begrepene er to betegnelser for samme ting.

Blondiner kan også være brunetter, rødhårete, eller hva som helst. De er som oftest kalt blond fordi dem ikke skjønner ting normale folk gjør. De oppfører seg akkurat som vanlige blondiner bare forskjellen på hårfargen gjør at dem føler seg normale. Før vår tidsregning fantes det kun blondiner med blondt hår, men når Jesus døde så fikk enkelte blondiner en åpenbaring. Det gjør at blondiner ofte skjuler dens uintellekt ved å farge håret nå til dags. Som oftest Brunt.

En gjeng blondiner på vei til fest

Blondinesitater[rediger]

 • Whatever!
 • Den var bare sååååå søøøøøt!
 • Ah! Herregud altsååå!
 • Nei, liksom, hallooo!
 • Daaa!
 • Hæ?!
 • Og så han bare, og så jeg bare, og så hun bare daa.
 • OMFG!
 • Jeg har såå lite sminke på meg altsååå!
 • JEG ELSKER BESTEVENNINNA MI OVER HELE JORDA <3333
 • GUTTEN MIN ER DEN BESTE I VERDEN <33333
 • Yoloswag!