Borat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Borat poserer gjerne for en hyggelig artikkel i lokalavisen.

Borat er en ekstremt V- streng strippende het herremann som kommer fra landet Kasakhstan, som er et land der man må gå i grilldress. Han har blant annet startet 2. prostitusjons krig der han danset tango med et trekkspill i armen mens han sjarmerte gamle pansjonister. Når ingen var villige til å blåse inn i anusen hans, der han hadde puttet en trompet inn, tok han selvmord. Så kom tigergutt og heffalompen og hentet et polsksirkus til å helbrede han fra himmelen.


Etter at dette misslyktes, gjemte han seg i Amerika, og hele verden trodde han hadde begått selvmord. I amerika fortsatte han å hate damene helt til han fikk se Pamela Anderson på TV. Nå forærte han kvinner i det høyeste lag. Etter noen månder møtte han henne på et autogram møte. Han fridde og hun sa nei. Etter denne hendelden streifer han omkring i amerika og 500 000 kvinner er sporløst forsvunnet! MacGayman prøver fortvilet å fange han slik at det blir noe på han.


Borat er kongen over alle menn som bruker speedo. Alle damer burde forgude han like høyt som de forguder alle andre kongelige (feks. Mærta og engleskolen hennes)

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!I 2001 ble Borat fengslet etter å bli funnet skyldig i å voldta en halv dø ku, for å få den til å blåse opp i anusen hans. Han sitter ikke forsatt i fengsel, fordi han rømte med tigergutt, heffalompen, Martin og Moh.