Bortskjemte drittunger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Drittujnge.jpg

«WTF????!????»

- Alexander Kielland om borskjemte drittunger

En bortskjemt drittunge er en person som får alt i hendene. Det er da som vanligst foreldrene som skjemmer dem ut. En bortskjemt drittunge har ofte problemer med å tilpasse seg normale mennesker, med normale forhold til materielle verdier. Man kan ikke kurere bortskjemthet. Det er simpelthen noe som sitter i kroppen, hele livet. En forsker fant i 1940 ut, at bortskjemthet kan føre til verdenskriger og massemord. Adolf Hitler fikk altfor mange presanger til jul da han var liten, og fikk lyst på stadig mer eiendom. Det endte til slutt med at han ville ha hele verden, den kødden.


Hva kjennetegner en bortskjemt drittunge? Symptomer[rediger]

  • Svette i hender og korsrygg når noen kjøper noe bedre enn deg
  • Suicidale tanker og hissig temperament når noen kommenterer tingene dine på en negativ måte
  • Liker å kalle dine nærmeste venner idiot eller dust eller tilsvarende nedverdigende ord, uten grunn
  • Kjøper ofte ting som du egentlig ikke har lyst på, men som du vet at din venn har lyst på (bare for å irritere)
  • Snakker nedverdigende om andres eiendom og livsstil


Behandling av bortskjemthet[rediger]

- Det går simpelthen ikke an å kurere bortskjemthet, men forskere jobber for tiden med en veldig kontroversiell metode for å dempe symptomene. Metoden går ut på å gi den aktuelle bortskjemte drittungen et kraftig slag rett i ansiktet. Dette er imidlertid ikke noe å ambefale, da alle vet at alle bortskjemte drittunger har rike foreldre med mafia forbindelser. Du risikerer dermed å bli drept av mafia-vennene til faren til den bortskjemte drittungen. Dog kan slike risikoer regnes som nødvendige om man finner det sterkt ønskelig å oppnå sine mål.

Tiltak mot bortskjemthet i barndommen[rediger]

Folkehelten Per Willy Wonka står bak en plan som skal forhindre bortskjemming i norske hjem. Gjennom operasjon "Faens drittunger", skal Per Willy jobbe for nettopp at bortskjemte drittunger forsvinner. "Om så jeg må skyte dem for å få slutt på det, så gjør jeg det ikke! Ikke faen! Jeg driter en lang kabel i bortskjemte drittunger!" sier en optimistisk Per Willy Wonka i et intervju.