Brekstad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Brekstad.[rediger]

Brekstad er 1 by av mange i norge.Det er ikke stort og si om nærområdet , men Brekstad er ett briljant sted.Byen fikk sitt navn etter at så mange fulle sjøfolk brak noe da de kom på land .

  • Klin edru , men med sjøbein og ramlet om på Babord side og brak noe.

Det er ikke derfor det er så stor tetthet med sykehus og legevakter her . Det er på grunn av at skynet har sin hovedbase på øst , vest, landet her.Og er den største arbeidsgiveren i nærområdet.

  • May the resistande live on.
Robotene jobber dag og natt med å forandre Brekestad til et Robot mekanisk mekka.

Infrastruktur.[rediger]

Det kommer en båt innom med sursild og slakta dyr av og til når det måte passe.

  • Stort sett er det tankskip som kommer med smøreolje til terminatorene som starter lett og knirke i all sjøluften.

Det er heldigvis kort vei til Trondheim og en vanlig Brekstad kjører kommer ditt på 25 minutter så det er der de fleste fra Brekstad finner seg.

Kommunale tiltak for og få opp humøret.[rediger]

Skynet sin hovedbase på Østlandet.Her kan du kjøpe deg en Rubix cube eller bare få en oppdatering på hvordan det går med menneske slaktingen.

For og få opp humøret og moralen i Brekstad arrangerte skynet og terminatorene en konsert mellom Jonas Brothers og The Beatles i 2008. Dessverre har ikke terminatorene noe konsept om levende og dø så da hode til Gringo Star falt av og rullet inn i målet på skoleplassen.Ramlet innholdet i magesekken til alle de Bortskjemte drittunger der på gresset og stemningen har vært laber siden.

Fremtidsutsikter.[rediger]

I 2016 kommer den ny statuen av bademester og søppeltømmer en Adolf Hitler opp.Noe som igjen bare forsterker de store kulturelle verdiforskjellene til mennesker og terminatorer. På den positive siden er veksten av den ariske rase forventet og eksplodere i Brekstad og da vet alle at ølsalget kommer til og stige på nærbutikken.