Brennmanet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Brennmanet er en mutert halspastill som kommer til norge med bananlaster. Den liker å leve på havet, men er også blitt observert på falleferdige låver og på klesshopping

Brennmaneten er ikke farlig, den har fått navnet sitt fordi den har fargen som noe som brenner. Du kan ta på den uten å få skader, og spise den hvis du ønsker det. Brennmaneter er, akkurat som fisk generellt, et pattedyr. Det innebærer at brennmanetene foretrekker å føde på pattene til storfé og geiter. Brennmaneten må ikke forveksles med den noe mer sjeldne brannmagneten. Brannmagneten har dessverre aldri blitt observert av personer eldre enn 7 år ( unntatt voksne folk som er skadet ). Hvis man oppsøker steder i indre Oslofjord, som f.eks, middagsbukta, hvervenbukta, katten, ingierstrand, huk, langøyene, bestemorstranda, fiskevollen, rolfsbukta, akershuskaia, vippetangen, høvedøya, og ikke minst PARADISBUKTA, da har man forholdsvis gode sjanser til å kose seg sammen med brennmanetene. Brennmaneter er som delfiner, de liker seg godt blant mennesker. Hovednæringskilden deres er krill og omega-3, samt pizzaskorper. De kan også spise skyer for å fly langt av sted inn i brødboksen din.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.