Brevik

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Brevik (Fjotolf Hansen)
Stikker på Steppa!
Flagg sverige stort kopiera.jpg
(flagg)
SKATEBOARD.jpg
(våpenskjold)
«Hei og hå, fitte og stå»
Map brevik.jpg
Hovedsteder Steppa
Største byer
Innbyggertall 156 mennesker 2 transer & en geit
Offisielle språk Bondeprat & delhvis Svensk
Styreform Styres av Son & Ukraina
Statsoverhode: Chuck Norris
Statsminister: George Bush
Selvstendighet 1456 - 1457
Avhengig av Russiske horer og skolebordell
Uavhengig av
Valuta Småstein og pinner
Tidssone 4 frem og tilbake i tid
Nasjonaldag 29 Februar
Landkode BR [LEKR]
Toppnivådomene Skittent vann
Nasjonalsang:
«Den diggeste weeden»
«Prelle skræf fra grensa»

«Hallo, Porsgrunn!»

- Forvirret rockeband på konsert i Brevik

Brevik er en liten bygd og forsåvidt en tilhørighet av jolle-bygda Son. Brevik blir som oftest omtalt som et sted for unggutter med "pæppæ", dette etter Bærum og Oppegård. Møter du en husmann med flere generasjoner innad Brevik, vil du nok klare å fatte lukten av halvblods, ellers kalt bonde. Dette er Breviks hovedproblem. Før i tiden lå Brevik uberørt av moderne manns-hender, stedet ble betraktet som et primitivt hyttestrøk, noe som til dags dato drar "pæppæ"-faktoren ned med mange sure prosent. Bortsett fra bønder er det et annet problem som har ødelagt for det ellers vakre stedet, rekkehus og rekkehuseiere. Disse middelmådige menneskene har i samsvar med kommuneordfører Jens Stoltenberg latt det vakre stedet forfalle. I rekker strekker de seg, og du finner ikke annet en hølinger fra Hølen der. Disse menneskene har funnet et billig alternativ til noe som ellers blir betraktet som selveste slummen av oppegående Brevikere.


Fasiliteter[rediger]

Planlegger du å feriere på Brevik, eller besøke stedet så finnes det lite å se der. Man har en skatepark som blir leid ut etter tur til Soninger og Hølinger for å gi de stakkars gatebarna et avbrekk fra weeden de kjøper på butikken. Skateparken blir brukt året rundt av gatebarna. På sommeren pleier de å feie banen, så de kan se på skaterne som trikser rundt og har seg, for det har seg slik at om du først er fra slummen, har du ikke rullebrett. På vinteren blir også banen måkt for snø. Og ellers er det Catosenteret som er hjemmet til de tusen hjerneskadde. Det er derfra Brevik får det meste av besøkstallene sine. Også er det en havn, Søndre Brevik havn, der man kan bade. Her bader folk nakne og blotter seg for unge barn som bor på Sjøhagen. Det finnes 3 barnehager: Store Brevik, Øståsen og Solåsen FUS, en barneskole, et tjern, en pilegrimsgård for pilegrimer som Truls Nilsen og Jon Almaas, "Steppa" også kalt Kroa eller Kiosken, og den nye Remaen.

Steppa[rediger]

Brevik Kro & Pizza, også kalt Kroa, Kiosken og Steppa er det nærmeste du kommer et utested på Brevik. Det er en liten kiosk kombinert med en kro. Her selger de gamle, harde tyggiser med Simpsons-tatoveringer på, godteriposer som har stått der usolgt siden 2007 og overprisede kioskvarer som f.eks. 1,5L Cola for 50kr, Stratos sjokoladeplate for 39kr og Troika for 24kr. På Steppa selges det sépe-stykker, tobakksvarer til ungdommen, gule pølser, grønne hamburgere og øl. Eierene av Steppa er 4 kinesere som driver butikken med jernhånd. Når de først ankom Brevik ble alle slags mynter forvekslet og hvis du var heldig kom du ut igjen med mer enn du kom inn med. Stamkundene på Steppa er for det meste gamle kåte sjømenn fra 70- tallet, avdankede lærere og narkomane. Steppa fant også opp det legendariske "Pissa i fryser'n" som var et resultat av dårlig forståelse for at nordmenn ofte bruker utenlandske ord og ikke har egne for f.eks matretter. Steppa har åpent til 24, så hver lørdagskveld kommer oldinger og drikker seg fulle og ser på fotballkamper. Bak bygningen går alle folk og tisser, fordi dassen på Steppa er så sugen. Nå som Remaen har blitt bygd rett ved siden av har brevikingene funnet ut at en kjekspakke egentlig koster 20, og ikke 50kr, og ingen kommer til Steppa lenger. Derfor setter de stadig vekk prisen opp ENDA mer. De eneste som kjøper noe derfra nå er folk som bestiller take-away i helgene, hvis kineserne faktisk tar telefonen.

Rema'n[rediger]

I februar 2012 landet en Reitan spore på jordet ved siden av Steppa. Til tross for at kineserene fra Steppa prøvde å grave opp soppen som kom opp av jorda, klarte de ikke det, og resultatet ble en flunkende ny Rema1000 butikk. Her selges ved og spylerveske (kun til utvortes bruk) + se og hør. Det er enda usikkert hvordan Rema'n blir mottatt av samfundet, men det er rapportert en mobb i full gallopp fra Kiwi på Kambo, men de tok feil vei og havnet i Hølen.

Innavl[rediger]

Tidlig på 50- tallet ble Brevik området brukt som test-sted for atombomber, og til slutt ble det en hel del innavl fra Brevik for at innbyggerene skulle overleve. Filmen Hills Have Eyes er basert på hendelsene på Brevik.

Transport[rediger]

I Son og Brevik er busstilbudet meget dårlig. Bussene kjører én gang i timen, men når de kjører tar de feil rute. Bussen bruker 25 minutter fra Sonsveien Stasjon til Brevik, Dette kunne ha blitt unnagjort på 4 minutter dersom busssjaførerene vet hvordan man bruker Google Maps. Bussen venter ikke på toget, så dersom NSB sporer av må man vente én time før neste buss kommer. Hvis man blir sittende å vente på neste buss, kan man ta turen innom Sonsveien Smærbrødservice. De vanlige busspassasjerene er "Halla Mannen", den lokale dealeren og snørrungene som går på bussen hver dag på Deørveien. Andre rare folk som går på bussen er de som går på sjøskolen. Sjøskolen fungerer som en melting pot for alle mildt retarderte og bråkmakerne som ble utvist fra den regulære skolen.


Kjendiser som har besøkt Brevik[rediger]

  • Mikkel Gaup - Lette etter reinflokken sin som stakk av
  • Axl Rose - Brukte Brevik som gjemmested under innspillingen av Chinese Democrasy
  • Harald Eia - Spilte inn reklamer for GRESS, i den skjønne naturen.
Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!