Brnjyb

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Approve.png Denne artikkelen er godkjent av Ikkepedias administratorlag.
Brnjyb
Det eneste bilde som noen gang er tatt av Brnjyb.
Det eneste bilde som noen gang er tatt av Brnjyb.
Vitenskapelig(e)
navn:
Brnjybus Ingkognitus
Norsk(e) navn: Brnjyb
Hører til: Ukjent
Antall arter: Ukjent
Habitat: Skog, Elv og Fåset
Utbredelse: Ukjent
Delgrupper:
 • Ukjent

Brnjyb er noe ingen vet hva er. Ingen vet når brnjyb dukket opp, og har alltid vært et av livets store mysterier. Ingen vet om brnjyb er negativt eller positivt, søtt eller salt, stort eller lite. Kanskje brnjyb er en person, kanskje ikke. Forskere har en teori om at det kan være svaret på alt. Uansett har brnjyb satt spor etter seg over hele verden. I Ugandas grunnlov står det skrevet med liten skrift på omslaget.

 • Notat fra Ugandas grunnlov : Alle er fri til og jakte på sin egen Brnjybus Ingkognitus.

Canadas statsminister begrunnet valgseieren med brnjyb.

 • Notat fra Canadas Statsministers tale : Jeg vi takke velgerne og mine partikolleger, men aller helst vil jeg fått takke brnjyb...........

Åtte svenske kommuner mener de har krav på brnjyb.

 • Notat fra 8 svenske kommuner : hvis Norge har krav på Dronning Maud Land har vi krav på brnjyb. ( Svennskene hvem vet hva de mener .)

Bruksområder[rediger]

Selv om ingen vet helt sikkert hva en Brnjyb er har den/det/han/hun/de/Brnjyb flere konkrete bruksområder.

Teorier[rediger]

Hva er brnjyb? Alle lurer på det. Alle vil vite det. Mange teorier har blitt lansert i årenes løp.

Dyr[rediger]

En bonde i Arkansas, USA, hevder at han har en sau som trolig er brnjyb. Også to av hønene hans er brnjyb, men ikke i like stor grad. Agenter fra FBI,NRK og TVSunnmøre infiltrerte den aktuelle gården og drepte dyra for sikkerhets skyld. De ser altså på brnjyb som negativt og farlig. Bush mener at brnjyb er en kommunistisk syklubb i Belgia.

Brnjyb nevnes ikke i Bayeux-teppet, noe som gjør at forskere ikke lenger bruker Bayeux-tepet som bevismateriale.


Frukt/Mat[rediger]

Brnjyb er ikke en frukt. Det er bare ulogisk. Allikevel er det mange mennesker som holder fast ved denne teorien. Disse menneskene er gale, gale mennesker. De har stort behov for oppmerksomhet og vil fylle livet sitt med noe annerledes og revolusjonerende. Mange av dem er emoer. Også folk i kebabsjapper påstår at de har brukt brnjyb i kebabene sine, dette mener eksperter at er umulig. Bjarne-Ove fra Millumstuggu hevder å ha fått servert Brnjyb av sin da avdøde bestemor i 1973.

Ord[rediger]

Alle er enige om at brnjyb finnes eller at det ikke finnes. MacGyver mener at han brnjyber alltid før han legger seg, men han vil aldri si hva det er. Mange mener at brnjyb er pannekake på armensk. Dette benektes av språkforskere som sier brnjyb ikke finnes i en eneste ordbok. Er brnjyb et substantiv, en preposisjon, et verb eller et adjektiv? Ingen vet. Finnes brnjyb i flertall? Ingen vet det heller.

Person[rediger]

En annen stor teori er at brnjyb er en person. Noen mener å ha sett brnjyb under et statsbesøk i 2006, men siden ingen vet hvordan brnjyb ser ut, kan ikke dette bekreftes. På en vegg i Amsterdam har noen skrevet "Brnjyb was here". Antakelig er det bare en gjeng gategutter som har vært ute med fantestreker. Norges største diva, Wenche Foss, hevder å ha vært gift med brnjyb. Også en person ved navn ******* som har bodd i Tylldalen hvor Brnjyb er utbredt sies å lide av Brnjyb(eller er han Brnjyb?). Sykdommen kan derfor knyttes til den øde og lite befolkede plassen. Forskerne spør seg selv Brnjyb kan komme av liten kontakt med mennesker.

Sykdom[rediger]

Mange leger mener brnjyb kan være et uhelbredlig virus som angriper hjernen og at det kan medføre sterke forstyrringer i hodet, som ofte fører til at man blir skrullete i hodet. En annen teori fra legene er at brnjyb er den mest sentrale tingen som fører til kreft.

Elektrisitet[rediger]

Noen hevder at brnjyb er en form for elektrisitet. Dette da fordi hvis man dobbeltkopler fustasjeoppheng, skapes energi, anti-energi og brnjyb. Hvorfor brnjyb skapes er fortsatt et stort mysterium, og ingen forskere har ennå funnet ut hvorfor dette fører til dette.

Kim Jong-Il, brnjybs verste mareritt og rapper.

Filosofi[rediger]

En gruppe mennesker som kaller seg "Brnjybistene" tilber brnjyb som hellig kraft som bor i alle mennesker. Religionen har fjorten medlemmer, mest kjent er Odd Nerdrum og Torfinn fra Fåset. Den spesielle sekten holder sine møter i kjelleren på samfunnshuset i Heggedal. Alle er velkomne. Av viktigste ritualer finner vi...

 • Risse brnjyb inn i huden med en negl.
 • Drikke en liter fiskefett blandet med øglekjøtt og sellerierstatning.

Kodeknekking[rediger]

Menneskene har brukt mange kreative metoder for å knekke brnjyb-koden. Her er et utvalg:

 • Dysleksi: Femti dyslektikere fikk utdelt en lapp. På alle lappene sto det brnjyb. Meningen var å se om dyslektikerne leste noe annet enn oss andre, som kunne være løsningen på gåten. Eksperimentet slo feil, siden dyslektikerne sa at det sto byrnjb, bbyrny, Brynjar, bnyrj og fantorangen.
 • Magi: Folk som hevder at de har "magiske hender", det vil si healere, fotterapeuter og skrullinger, har prøvd seg på gåten. Alle har feilet. Det ventes at Prinsesse Mãrtha skal gjøre et forsøk i nær fremtid.
 • Snåsamannen: Det er stor tro på at snåsamannen kan greie å knekke koden, hvis han noen gang tar seg tid til å prøve.
 • Noen: Noen har hevdet at han klarte å knekke koden. Hans tale går sånn: "Jeg har klart å knekke koden. Brnjyb er ... - - -" Da man senere fant papirene hans, tok de fyr før man rakk å lese dem. Mange har lurt på om noen eller noe prøver å forhindre mennesker å finne ut svaret.
 • Dyr: Noen dyr vet hva brnjyb er, synd vi ikke forstår dem.

Fremtiden[rediger]

Fremtiden ser mørk ut for brnjyb. Flere onde krefter har kastet seg inn i kampen om å løse gåten. Atomkappløpet er erstattet med brnjybkappløpet. Russland og USA bruker masse ressurser på å vinne kappløpet. Sveits har opprettet et labratorium i Alpene for brnjybforskning. Nord-Koreas maskot Kim Jong-Il erklærte sent i 2003 krig mot brnjyb, uten videre resultater. Har du tips angående brnjyb, kontakt din nærmeste bensinstasjon snarest.

Løsningen[rediger]

Kim E.K. påstår å ha funnet løsningen. "Jeg tror en Brnjyb er noe som vi ikke vet," ifølge ham.

Stress1.jpg AMMK! 
Artikler
Med
Mange
Kategorier!
Se flere AMMK-artikler...

Universets ti minst nyttige gjenstander

Bsod.png
17011-1-.jpg
BSoD · Rettskriving · Lampeskjerm · Mygg · Sagmugg · Fotoboks · Brnjyb · Sertifikat · Danseband · Snørr
Listen er utarbeidet i samarbeid med Erlend Loe.