Bruce Lee

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
bruce lee tror han kan fly med sine vinger

Bruce Lee ble født i 1969 i Japan kl. 02.14 kinesisk tid. Han ble skapt ved et uhell da Hellstrøm skulle lage seg mat, han blandet sammen, en pose med potetgull, en halv død rotte og en pelsdott fra Fungus. Og kom til verden etter en kald natt i høyet bak den Kinesiske Lemur, og har til dags dato store våte flekker på siden av lemuren som fungerer som operativsystem til Stephen Hawkings rullestol. Dette var et tegn på at maten hans ville bli noe stort. han liker ost og smør, men han likte mest pus. (cat).

Da Mr. Lee kom til verden utstøtte han det som senere skulle bli hans varemerke, det sjærende "WAAATHA!" skriket sitt, komplett med slow-mo effekt og et ansiktsuttrykk som kunne skremt den nåverende turgåer, Lars Monsen. Den høyfrekvente lyden tok dessverre livet av hans elskede skaper, og han ble adoptert av Tooji og Mia Gundersen, som begge lenge hadde ønsket seg en sønn. Da den unge krigeren presterte å rassere store deler av Hong Kong med sitt fryktede "Breast Punch".


Bruce Lee kan også bruke det grusomme "dødsslaget" som er en umiddelbar død for enhver som blir truffet. (Utenom Fungus, som kun fikk leamus i lille tåa). Slaget har tidligere forårsaket det folk sier var Nord Koreansk atombombe i Sverige.

Mange mennesker har lurt på hvorfor kinesiske småfolk er så sterke. Det er simpelthen så enkelt som at: de ble utsatt for en massiv dose kryptonitt da moderskipet til Jens Stoltenberg kræsjlandet i Japan. Den Kinesiske Lemuren bor oppå moderskipet. Derfor har strålingen fra Lemuren ikke bare gitt kineserne ekstrem stor styrke, men også ekstremt med folk. Effekten fra kryptonitt minner sterkt om effekten av Anabole Steroider. Senere fant McGyver ut at det er samme stoff. Oppdagelsen fant sted da han prøvde en ny oppskrift fra Barnas restaurant på Nrk super.


Bruce Lee lever fortsatt i dag, og driver mest med det samme som Michael Jackson gjør, nemlig å hjelpe gamle damer over veien. Hvis det mot formodning skulle komme noen kjeltringer for å stjele damenes edelstener, banker han dem helseløs mens han tar armehevinger med begge hendene på ryggen. Bruce Lee klarer selvfølgelig å gjøre mer enn dette, men han gjør ikke mer pga Facebook. Lee har vært den mest kjente bæreren av viruset i verden, og han har mottatt pengestøtte av Conan og Bill Gates for å forske på viruset. Fremgangen til forskings-gruppen er ikke kjent.

Bruce Lee er mest kjent for å ha banket Kalle i Kalle og Molo, som før gikk på barne tv , selv om Kalle selvfølgeligt benekter dette. Bruce Lee er også kjent for sine hodehopp, med tjue elefanter balansert på skoen. MacGyver prøvde å utkonkurrere dette ved hjelp av en øgle, en gammel gulerot og en plasma tv, noe som ikke gikk så bra, da han endte opp med å Lage en tidsmaskin der at han ved et uhell lagde Disney channel.

Bruce lee havnet en gang i slåsskamp med Macgyver bruce slo til macgyver og knakk armen fordi han traff swiss army kniven til Macgyver som vi alle vet er uknuselig og like hardt som det dobbelte av Captaim Amerikas skjold


Kritikk[rediger]

Bruce Lee har fått mye oppmerksomhet etter at Bruce Springsteen saksøkte han for å både ha samme fornavn, og for å være like gul som maisen han spiste den dagen søksmålet fant sted. Bruce Lee brukte Arnold Schwarzeneggers replikk i filmen Terminator å sa I ll be back"da vant Bruce Lee, og filk utbetalt 350 millioner dollar.

I senere tid har Bruce Lee og Springsteen blitt gode venner og drept hverandre med katteunger, men Bruce Springsteen skal grille katten selv og spise den og sagt " I do prefer the cat. I mean have you ever SEEN the cat! He's catSOME!"


Hudfarge[rediger]

Bruce Lee's hudfarge har ofte vært et tema på flere nett sider og Bruce Lee har ikke ønsket å kommentere hvor han fikk den spessiel fargen på huden. Selv om mange antar dette er på grunn av at han kommer fra Kina. Trond Espen Seim, som i lengere tid har vært erklært stormanns gal, tok rollen som Varg Veum og prøvde å løse dette mysteriet. Han oppdaget til slutt et komplott hvor den russiske mafiaen betalte Ivar Dyrhaug for å fagre huden til Bruce Lee med svetten som oppstår mellom store tåen og den tåen som befinner seg til høyre for den etter at han har vært på "Beate for Beate". Dessverre var det ingen som trodde på Trond Espen Seim siden han på denne tiden gikk med underbukser på hodet og kalte seg Varg Veum. Da Bruce Lee saksøkte MacGyver og Fredrik Skavlan , som hadde hyrt Trond Espen Seim, kom heldigvis Chuck Norris og roundkicked alle sammen i hjel. Heldigvis klarte MacGyver å vekke hele rettsalen, og et par uteliggere i Indonesia, til live ved hjelp av gaffa teip, et liggeunderlag og flytende atom avfall. Dette førte til at MacGyver fikk nobel prisen i litteratur.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!