Bruker:CartoonistHenning

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Nei stopp! Ikke les!!! Er du sky eller? Dumme bidrag Beste Artikler UncyclomediaHome sweet home i Belgia.
Denne brukeren bor i Belgia men liker ikke landet.
Fil:Ingenting
Dette her er ingenting...

«Sit sit sit!»

- Latin for "det skulle være, det skulle være, det skulle være!"


«Immitatio aemulatio...»

- Henning om Jimbo Wales


«Jeg snakker 5 språk og 2 dialekter, og forstår ca. 7 språk til. Men ingen slår paven som kan si nyttårshilsen på nesten alle språk!»

- Henning om språk


«Hva behager å slå paven?»

- En misforståelse om grammatikken i forrige sitat


«Norge er et udmærket kongerige, men dets politikerne er noe om å skrige.»

- Henning forsøker å tre i Henrik Ibsens fotspor.


CartoonistHenning er den artige versjonen av en ellers dønnkjedelig politiker født på begynnelsen av nittitallet i Belgia. Du vet vel, det landet som alle vet om men ikke klarer å finne på et kart. Jeg tjener masse penger i politikken og blir bare kåt av tanken å forårsake stor politikerforakt hos vanlige arbeidende folk. I offentligheten stiller jeg meg bak det såkalte fellesskap, men egentlig driter jeg i individets personlige økonomi. Man har det jo godt i Vesten, så her er det bare å skattelegge enda mer for å realisere bl.a. nytt kulturhus som strikkeforeningen har mast om i over 35 år. For å ikke glemme fancy stupetårn som kun brukes i et par uker i året. Jeg er den personen alle ønsker å være: masse dirigering og sjefing, litt papirarbeid og hjemme klokka to på ettermiddagen. Det gjør meg veldig egnet til å være byråkrat og admin på Ikkepedia. Utnevnelser skjer gjennom Kulturdepartementet og selvsagt er det kun medlemmer fra flertallspartier som har større sannsynlighet å bli plukket ut for å dra nytte av disse privilegiene. Tegneren (cartoonist) i meg har aldri forsvunnet, men måtte bare slutte med å tiltrekke meg søksmål av fornærmede kjendiser som ikke så "kunsten" i tegningene mine.

Seriøs informasjon

Ingen steder på det norske internettet er så morsomme som Ikkepedia. Det merket jeg i sommerferien 2008 da jeg oppdaget nettsiden for første gang. Jeg selv, halv norsk, halv belgisk, begynte på ca. samme tid å bidra på den belgisk-nederlandske søstra Oncyclopedia. Stimulert av parodikonseptet, fikk jeg sjansen til å utvikle min skriving på mine morsmål. Bedrevet tok jeg over mange andre søsterprosjekter på flere andre språk og utviklet jeg Illogicopedia-konseptet videre og spurte jeg den norske versjon: Artigpedia. Til og med vinter 2008 fantes det ingen "søppeldunk" for artikler som var artige, men ikke gode nok til Ikkepedia. I mellomtiden spredd utover hele Uncyclomedia-nettverket, fikk jeg "stilling" som koordinator på Uncyclomedia, paraplyprosjektet som jeg ga nytt liv etter en lang død stund.

Ett godt år etter jeg ble viet inn her, så jeg at antallet aktive administratorer og byrokrater krympet. Det antallet ble holdt i stand da Howie og jeg ble satt som administrator i oktober 2009. Ikkepedias grunnlegger Trubadurix gikk av i mars 2011 og spurte om noen ville ta over hans stilling. Jeg var den første som reagerte positivt og ga samme stillingen til Howie og Paddekaka. Etter noen år fikk nettsiden en ny nedtur med en del problemer rundt en hær robotiserte brukerkontoer som vandaliserte våre sider. Det så ut at det ingen ende ville ta, men vi kjempet oss gjennom takket være Rody45 og hans oppfølger Yngve90. Per i dag ser det ut at en liten, men god bidragsytende gruppe tar saken i egne hender og at nettstedet vedlikeholdes kontinuerlig.

For øvrig vil jeg bare takke alle som har bidratt positivt til Ikkepedia, selv om de har stikket innom en kort tid.

Statistikk på Ikkepedia

44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
15 år, 1 måned og 2 dager
  • Jeg ble satt som administrator den 4. oktober 2009 av Trubadurix.
  • Den 19. mars ble tok jeg over Trubadurix' jobb som byråkrat.
  • Til nå har jeg skrevet 14 artikler på Ikkepedia og har jeg gjort 6 313 endringer.

Kontakt meg

48px-Face-surprise.svg.png Denne brukeren er villig til å hjelpe nye brukere. Legg igjen en beskjed her.