Bruker:EIS/arkiv

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

EIS


Velkommen til diskusjonssiden!

  • Bruk av fandens sprog, slibrige kommentarer, obskure familiereferanser og sutring er strengt forbudt. Dette gjelder deg, deg...og spesielt DEG!

Manipulerte bilder[rediger]

Potatochopcs.jpg

Uncyclopedia har en stor haug med bra bilder på en:Category:PFP, som har blitt stemt frem til "anbefalt"-status.. mye bra å ta der, vi trenger ikke engang å laste dem opp.. Bra for de mange (som meg) som ikke får til bildemanipulering i det hele tatt... --Sosekopp Snakk Admin Bidrag 1. okt 2007 kl. 16:45 (UTC)

Kult, mange groovy bilder der. Takk for tipset. -EIS- 1. okt 2007 kl. 16:51 (UTC)

Kategorier[rediger]

Hvordan skal vi angripe subkategorisering av Kategori:Kjente personer og Kategori:Geografi? Jeg står litt fast der... --Jaf 2. okt 2007 kl. 19:57 (UTC)

På Geografi er det nok best å dele opp landene i kategorier som Land i Asia, Land i Sør-Amerika, Land i Oseania, Land i Nord-Amerika og Land i Afrika. Kategori:Steder i Norge er også mulig. Ellers er det mange ukategoriseringbare artikler som kan være på Geografi så lenge. På Kjente personer er det mange artikler som burde havne i TV og filmhelter. Mulig jeg misforsto spørsmålet litt, så spør igjen hvis jeg gjorde det. Bra at du tar tak i sub-kategorisering. Et lite spørsmål: Når noen skriver på brukersiden din, skal man svare på den aktuelle brukerens side da? Eller ser den andre brukeren svaret hvis jeg skriver på min egen brukerside? -EIS- 2. okt 2007 kl. 20:06 (UTC)
Forsøkte å kategorisere noen for en stund siden, for å se åssen det blir seende ut. Det er flere aktuelle vinklinger, men din tror jeg kanskje vil være den beste på Geografi- for å opprettholde en viss fakta-prosent her ... Spørsmål/svar/diskusjoner på wiki-/ikkepedia er morsomt, man svarer på motpartens diskusjonsside, slik at man må se på begges diskusjonssider for å følge en diskusjon! Merkelig skikk! --Jaf 2. okt 2007 kl. 20:28 (UTC)
PS Alle sider er jo åpne for alle, så alle ser alt uansett.
Nei, man får bare varsel om endring på sin egen diskusjonsside, er ingen tråder som følges automatisk. Det er antagelig ønsket at diskusjoner om et tema skal legges til "felles-steder" hvor man kan følge tråder, slik som på Forumet. --Jaf 2. okt 2007 kl. 20:39 (UTC)

Månedens n00b[rediger]

Gratulerer!!! Som den andre vinneren av månedens nOOb er det vel på sin plass med en skikkelig gratulasjon... Du er en verdig vinner!! Skulle ønske flere greide å skrive liknende artikler(evt kan du skrive flere??) --Obowatt 30. sep 2007 kl. 22:02 (UTC)

Takk for ros og månedens nybegynner-prisen! Jeg har vært litt fraværende i det siste, beklager. Har ferie nå, så jeg burde få skrevet noen ordentlige artikler denne uka. Har opprettet Serbia, men har ikke skrevet altfor mye der. Mitt mål med artikler om land er at teksten går like langt ned på siden som infoboksen, gjerne lengre. Et annet mål må være å få inn flere morsomme bilder på Ikkepedia, gjerne manipulerte. Tilbake til tastaturet. -EIS- 1. okt 2007 kl. 11:10 (UTC)
SimpsonDisco.gif

Maler[rediger]

Hva med malen "Overbyråkrat"? he he --Moonminer 3. okt 2007 kl. 20:51 (UTC)

Det er nok ikke bare meg som har hatt det "veldig morsomt" om natten nei ;) slev om dette er lenge siden ser det ut til.--Moonminer 3. okt 2007 kl. 20:52 (UTC)

Navneskifte[rediger]

Heisann sveisann, EIS! Meget fancy meny du har laget deg! Når det gjelder navneskifte, kan jeg eller sosekopp gjøre det, ifølge wikipedia blir bidragene flyttet til det nye brukernavnet ditt (link). Hva vil eventuelt det nye brukernavnet ditt være? --TrubadurixSnakkAdminBidrag 3. okt 2007 kl. 20:56 (UTC)

Var visst EIS, du ville hete, var det ikke det? --Sosekopp
Gjort, måtte bare flytte en Bruker:EIS uten bidrag (heller ikke slettede bidrag) bort til Bruker:EIS2. --Sosekopp

Snakk Admin Bidrag 4. okt 2007 kl. 12:52 (UTC)

Weeee[rediger]

weeeeeee? Weeeee! --Moonminer 4. okt 2007 kl. 14:47 (UTC)

Adnimstatus[rediger]

Jeg mener at vi har nok administratorer for øyeblikket, men når det igjen blir aktuelt å utlevere admin-status, er selvsagt vinnere av månedens ikkepedianer og månedens n00b veldig aktuelle kandidater. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 6. okt 2007 kl. 19:42 (UTC)

Instrumentmal[rediger]

Kjempeflott musikkinstrumentmal..... Samlede obohits kommer i posten :)--Obowatt 7. okt 2007 kl. 12:21 (UTC)

Obowatt[rediger]

Gå å spis en pannekake, eller syng en sang eller noe =) Lite å gjøre på?? --Obowatt 12. nov 2007 kl. 15:48 (UTC)

LEKSER(dvs jeg prøver å gjøre lekser, det går mindre bra).....Jazz er teit!!! For å ikke glemme gørrkjedelig! Har mest lyst til å ta bussen hjem, og bare sitte å ikke gjøre noe spise isen som jeg vet ligger i fryseboksen =) NAM... Du da? --Obowatt 12. nov 2007 kl. 16:12 (UTC)

Buddy Jesus skal jo være toppen av kremen av fløten eller noe i den mollen øhh duren... Så det er jo fult lovlig å bare ta malen bort! Men sleng inn en tråd på forumet (Sånn at vi kan kommentere andre ting en "Oskar")så det blir litt demokratisk på det ellers ganske diktatoriskte ikkepeida! --Obowatt 12. nov 2007 kl. 16:32 (UTC)

NAMNAM[rediger]

Newcookie.gif Trubadurix har gitt deg en kjeks!!
Gå og lek i trafikken.


For artikkelen Ikkenytt:Trøbbel for Wikipedia, en artikkel skrevet i ekte Ikkepedia-ånd. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 16. nov 2007 kl. 20:27 (UTC)

Einstein.jpg

Norsk språkhistorie[rediger]

Genialt med dagens sitat på "ikkepedia i dag"... skulle gjerne hjulpet mer, men skal levere 10 sider om "det norske språks utvikling" så det tar litt tid, få å si det sånn, og må ikke glemme DET ER GØRR KJELDIG!!!! Vurdere å bare skrive min egen versjon av språkhistorie, det kunne blitt gøy :P Kommer sterkt tilbake, snart!--Obowatt 4. jan 2008 kl. 21:54 (UTC)

Hehe, det lå litt i bakhodet å skrive den artikkelen. Men venter til etter innlevering så det ikke skal være fare for å bi tatt for plagiat eller noe annet kult... (Får litt latterkrampe av å tenke på at man kan bli tatt for plagiat fra Ikkepedia) Har dessverre ikke kommet over ordet blogg enda, men samnorsk derimot... eller hvem har vel ikke lurt på hva de 9 beste forslagene til ordet Broadcasting var?? Her blir man miljøskadd om man vil eller ikke. --Obowatt 5. jan 2008 kl. 07:30 (UTC)

Supert... Norsk språkhistorie blir bra!! Merker at jeg kan stoffet litt for godt, så jeg sliter litt med å få det humoristisk nok =) Men det ordner seg nok. Har masse mer på lager det kommer etter hvert, til og med 90-tallet, jippi for samnorsken og spynorsk!! --Obowatt 18. jan 2008 kl. 18:40 (UTC)

Dette blir knallbra ja! Folk skulle bare visst hva som egentlig skulle vært med i reformene, samtlige norsklærere kommer til å ha mareritt i flere døgn hvis de kommer over dette, eller en eller annen elev kopierer det og leverer det som en skoleoppgave. Hehe, det hadde faktisk vært ganske morsomt! Kan sikkert kutte litt i reformene men er er jo en vanvittig stor del av historien, så får heller finne på noe ville greier og bytte ut a-endinger og sideformer i bestemt form intetkjønn på en onsdag etter kl 13, det blir bare tull... Tror jeg lager en del overskrifter og slenger inn det jeg har, så får vi bare bygge rundt?? --Obowatt 18. jan 2008 kl. 20:22 (UTC)
Knallbra? Definitivt! Dette er vel noe av det beste som noen gang er skrevet på Ikkepedia. Hvis det blir bedre enn dette, så er det fare for at jeg ler jeg meg fordervet! KONGE! --Mizar 18. jan 2008 kl. 21:22 (UTC)

Admin[rediger]

Kunne du tenkt deg å hjelpe til med litt administrering? Det har vært ufattelig mye dritt på Ikkepedia de siste 2-3 ukene, og jeg synes det er på sin plass. Vi vil fremdeles beholde det samme antall adminer, da jeg vil foreslå å fjerne admin-rettigheter for Miraculix, skulle du velge å starte en valgkamp på forumet. --TrubadurixSnakkAdministratorPokal2.jpg Årets Ikkepedianer 2007 Pokal2.jpg 31. jan 2008 kl. 19:28 (UTC)

Råbra[rediger]

Råbra jobb med slettinga, EIS! --Odgor 5. feb 2008 kl. 19:11 (UTC)

Toppers at du har blitt admin, og hjelper med sletting av dritt og lort! --Obowatt 8. feb 2008 kl. 23:04 (UTC)

FPEB[rediger]

Eldre damer.jpg

Velkommen til FPEB! Vi har alle hatt lyst til kjøre over en minstepensjonist med veivalser. Vi setter stor pris på ditt medlemskap.

--Insomnia - Diskusjon - Mine bidrag 22. mar 2008 kl. 19:54 (UTC)

Ikkje for å pirka, men[rediger]

Det heite faktisk Administrator og ikkje Adnimistrator...eller er det eg som har feil? --Odgor 23. mar 2008 kl. 19:10 (UTC)

Hei[rediger]

Jeg tror jeg velger at den blir slettet. --Fridahjo 24. mar 2008 kl. 10:06 (UTC)

Håper på hjelp[rediger]

Heisann EIS ! Jeg bare lurte på, når en går inn på "mine bidrag" på en bruker, står det hva en har gjort osv., men bak noen står det: (topp), hvorfor ? Håper du kan svare :)

--Fridahjo 24. mar 2008 kl. 11:06 (UTC)

Hei du[rediger]

Takker. Jeg bare lagde signaturen, som du kan se her: Bruker:Insomnia/Sign (kopier gjerne og bytt ut tekst/linker). Så gikk jeg inn i Mine innstillinger, og limte inn link til signaturen, det står slik: {{Bruker:Insomnia/sign}}. Og så er det viktig at Råsignatur er huket av, det har noe med datoen og gjøre, det var Bruker:Kudo som sa det til meg.--Insomnia - Diskusjon - Mine bidrag 24. mar 2008 kl. 10:50 (UTC)

Siggen din[rediger]

Prøv siggen nå? Kan jeg få se koden du har lagt inn på innstillingene dine? --TrubadurixSnakkAdministratorPokal2.jpg Årets Ikkepedianer 2007 Pokal2.jpg 24. mar 2008 kl. 13:12 (UTC)

Jupp, fungerer nå. Du hadde et linjeskift mellom signaturkoden og <noinclude<[[Kategori:Brukermaler]]</noinclude>. Jeg tror faktisk jeg føkka det litt til ved å avkategorisere den for å fjerne linjeskiftet. Jeg ber deg om det samme jeg ba Insomnia om, kan du heller skrive {{SUBST:Nosubst|Bruker:EIS/sig}} i innstillingene, så ikke signaturen spytter kode overalt(Slik min gamle signatur gjorde)? --TrubadurixSnakkAdministratorPokal2.jpg Årets Ikkepedianer 2007 Pokal2.jpg 25. mar 2008 kl. 19:49 (UTC)


Thomaschresp[rediger]

Hei, du! Føler meg beæret over å ha blitt nominert til månedens ikkepedianer. Men jeg skulle egentlig spørre deg om noe annet: Kan du hjelpe meg med å lage en boks til å legg inn i artikler om saker en trønder ikke kan leve uten? Jeg har funnet noen forslag som står på brukersiden min. Har planer om å renske opp i de artiklene (halvparten er aldri skrevet) og samle dem i boksen, noe ala "Universets ti mest nyttige gjenstander". --Thomaschresp 3. apr 2008 kl. 15:45 (UTC)