Bruker:Insomnia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søkInsomniaLogo.jpg


Velkommen til den forferdelig forfengelig flotte forsiden til intetandende Insomnia ikkepedianer sitt supre sleiphendte synonym!

Hei du, jordboer. Jeg heter Zitz og har bortført Insomnia. Vel, han er sort med en skjerm og et tastatur på, og trengte en liten reperasjon. Men jeg skal levere tilbake Insomnia når han er fikset, da blir det mer artikkelskriving...


Bli medlem av FPEB du også! Legg til denne malen på din profil: {{Mal:FPEB-medlem}}

Biografi: Insomnia startet sin barndom hardt, med tidlig drikking og fyll. Dette har ført til at han har et voldsomt behov for å gjøre faen med alt som er relatert til drikking og alkohol, dvs. FrP, Bill Gates og Satans Vegvesen. Senere i livet ble Insomnia rik på dorull-salg, det var han som fant ut at det var mulig å selge det to ganger. Nå har han blitt Ikkepedianer etter tips fra Kudo og MacGyver.
Tilfeldig artikkel som Insomnia har vært innvolvert i:
Fotballspilleren Ronaldo viser at han er en erfaren suger.

Denne guiden vil vise deg den beste måten for luft-transport gjennom tidene, og hvordan du utfører den. Det var MacGyver som først fant opp denne transportmetoden for å bruke fotballen til noe fornuftig. Han mente at alle som suger burde kunne gjøre dette, men selv tok han etter hvert avstand fra metoden da han fant opp Blowjob. Trykk her for å finne ut hvordan du kan gjøre dette!

PP-3 Denne brukeren snakker flytende pisspreik
PP-19 Denne brukeren snakker flytende Stavangårrdialekt
PP-666 Denne brukeren snakker flytende MacGyver
Eldre damer.jpg FPEB-medlem! 
Forbund
mot
Prioitering
av
Eldre

Bussen!
Flere medlemmer...
44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
11 år, 10 måneder og 29 dager