Bruker:Laksemunken/Biografi

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Aster Laks ble født ved midnatt på sin mors strekkbenk. Foreldrene var torturister av yrke, passifister av natur. Derfor var det dem imot å se sitt nyfødte barn gråte og hyle slik han gjorde, så ved flere anledninger forsøkte de å roe ham ved å drukne ham i kjøkkenvasken.

Dessverre førte det bare til nye våkenetter med intens kolikk, så en proffesjonell sadist ble innleid til hver anledning.

Etter fullført barneskole dro vår sprelske laksemunk ut i verden for å finne lyset. Etter tre år i religiøs søken fant han laksetemplet Hishabollah, hvor han skulle tilbringe resten av livet. Etter syv år i munkelære (syv år!) måtte han på en ny reise for å finne seg selv, slik det står i lakseloven. På et loft i hus på øya Sardinia fant han seg selv ved å stirre rett inn i et gammelt toalettspeil.

I nyere tider fant unge Laks sitt kall som ikkepedianer, et høyreligiøs bevegelse som gjennom årtusener har stridet mot de onde wikipedianerne. Den første juni 2008 ble han til og med kåret til månedens rekrutt, noe som stimulerte hans halvtilspissede energi.