Sandkassen til Snyche06

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Loff!! Hvis du spiser lapskaus, så er du et bra menneske!!! Hei! Ikke gå! Bli her!Nei! Kom tilbake! Åh, der er du! Møøø" 2ji 2"! Løhør liherihn. Juheguh eruh enuh suhmuharuhtuh unuhguhe! Hualuluo! Huvua gujuøru duu! Sksksksksksksksksksk! Tjødøtslak loinen! Her var det masse sand...

Ja, så går den. Den har ikke grillet før, så prikkene til grøten kryper som ormer ut av en fiskekropp. Jeg vet ikke hva jeg skriver, så hadet! Nei, jeg er ikke gal. Angi rein guk. Guruxian irna gruluzzimgari kana ginga

Dette er et sitatatatat

Yzh in znaoaia girneiaola ringiaua qinaiangao zzibgaia kfh mjlfs hpeufsj gpsej efu fs tø hpeu.

Tzas asjyob asxetnobu. Nya nas eas øæmu oj juqp tbiJojegog sosnonakokeror rorøvoverorsospoproråkoketot foflolytotenondode sosamommomenonsosatottot. Jegog Des eq nod gals mec def.

Det er en fortsettelse[rediger]

Noen sier at alt en gang tar slutt. Dette er feil. Alt tar ikke slutt, det er en myte. Alt vil fortsette i evig tid. Dette bevises ved at universet aldri vil ta slutt. Det er en faktasetning som sier: Går du lenge nok, vil du finne enden på universet. Det er sant. Hvis du har en bil i universet, kan du kjøre på intetheten. Du vil kunne dra i butikken uten tanke på biler. Denne fatninger er logisk, da dens algoritmiske funksjon utregnes i en rosess der utrykket markeres i x. Hvis x er ukjent, kjører bilen (b) på x. Dette kan skrives som: x +b. Da vet man ikke hvor langt bilen kjører. Mmen bilen har en tid: 10 min. Da skriver man: x :10. Man må definere x som ukjent, og helt til det er kjent, kommer enden av universet. Da kan du ikke lage problemstillinger. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skriver.

Grøytmål[rediger]

Grøytmål væru ætt kåddi skrivad ta idiåttur såmm øynsku øydællegji dæ nårrski avspråk. Kisi du vilu læri ta åmmdanni dæ vakri nårrski avspråk vårt, må du gåi ta avsidi Grøtmål. Da tenkju jægg ta du havu fåad massi kunnskapur åmm dæ styggji avgrøytmål! Så gåi da, ditt styggji idiått!

Kjemisk setning[rediger]

Virus har den kjemiske formelen (PO¤)3C158H10234N523O389S35, hvor svovelet er giftig. Pentagonblubb.

Ost som grunnstoff[rediger]

Ost er et grunnstoff med kjemisk sybmol OS. dETTE GRUNNSTOFFET FOREKOMMER I MANGE ALLOTROPE FORMET, BLANT ANNET BRUNOST, HVITOST, OG MUGGOST.

Koronaviruset[rediger]

Koronaviruset er et virus. Det var vel ikke så overraskende? Uansett, dette viruset heter Korona. Det er et vakkert navn til et så stygt virus. Vi antar at viruset kom til Norge fra Kina. Noen kinesere hadde puttet korona i sursøt saus. Resultatet ble at når denne sausen ble fraktet til Norge, fikk de som spiste sausen, korona! Så pass på så du ikke får korona av den sursøte sausen! PS: Korona kan feste seg på korn som er i brødet ditt!