Marsvinet Lars

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Halla folkens, og velkommen til brukersiden min!
Svinet_fra_Mars (DiskusjonBidragBlokk Logger)
_______________________________________________________

Svinet fra Mars
Bilde av meg
Opphav Født i Marsvinistan, planeten Mars, oppvokst her i Norge, planeten Jorden.
Tilknyttet Ikkepedia
Kjønn Mann
Motto Marsvin er best, ingen protest!


Bondesjakk XD.png

Halla folkens! Mitt navn er Lars, og jeg er et marsvin, det vil si et svin fra planeten Mars. Så egentlig er jeg et romvesen, men jeg er oppvokst som et jordmenneske her på planeten Jorden.

Min fødsel og oppvekst[rediger]

Jeg ble født i 1999 på sykehuset i republikken Marsvinistan på planeten Mars. Da jeg kom ut av fitta til marsvinet Piiiiipveig, ble både hun og ektemannen, marsvinet Piiiiipleif overlykkelige over å endelig ha blitt marsvinforeldre. Men gleden skulle ikke vare lenge. Marsvinene dro ofte på ekspedisjoner i UFO-ene sine for å se på andre planeter i verdensrommet, og da jeg bare var en 2 uker gammel marsvinbaby, skulle jeg bli med Piiiiipveig og Piiiiipleif på min første UFO-reise. Vi skulle reise til planeten Jorden, der ingen andre marsvin har reist til tidligere. Men vi skulle aldri ha reist dit, for motoren til UFO-en tålte ikke all ozonet fra ozonlaget. Da vi fløy gjennom ozonlaget, sluttet motoren totalt å virke umiddelbart, og vi falt rett nedover mot et land som heter Norge og styrtet. Både mamma Piiiiipveig og pappa Piiiiipleif omkom momentant i styrten, men jeg hadde griseflaks som ble reddet av en kraftig kollisjonspute, så jeg slapp helt uskadet fra det hele. Heldigvis kom det to mennesker forbi, en mann og en dame, og de fant meg. De bestemte seg for å ta meg med til den flotte byen Tønsberg i Norge der de bor og adoptere meg. Og det gjorde de. Dermed vokste jeg opp her på Jorden som et helt vanlig menneske med to menneskeforeldre. Og du lurer sikkert på hvordan jeg kan huske alt dette selv om jeg bare var en bitteliten baby på den tiden. Vel, sannheten er: Jeg husker det ikke. Men Marsvinistans president Donald Trompet har fått med seg alt sammen via krystallkula si, og på min 10-årsdag sendte han meg et brev via galakseposten som fortalte meg alt sammen. Inntil da har jeg alltid trodd at jeg var en helt vanlig jordboer som ble født her på Jorden, og at de to menneskeforeldrene var mine biologiske foreldre.

Brukerbokser[rediger]

Babelbokser

NO-N Denne brukerens morsmålsspråk er norsk
MA-999 Pip piip pippippip peep piiiiiiiiip pippeep skvik skvæk SKVÆÆÆÆÆÆK!!!!! (Oversatt til norsk: Denne brukeren mestrer marsvinistansk DRITPROFESJONELT!!!!!)
RS-3 Dodenonnone bobrorukokerorenon sosnonakokkokeror foflolytotenondode rorøvoverorsospoproråkok
BV-3 ksdnaltdnevkab ednetylf rekkans nerekurb enneD
CL-3 Denne brukeren har grunnleggende kunnskap om Color Line
LS-5 Denne brukeren mestrer løkkeskrift profesjonelt

SE-∞ Denne brukeren kan absolutt ALT om seg selv

Andre brukerbokser

Windows10.jpg Denne brukeren kjører Windows 10 på PC-en sin hjemme
Marsgrisen.jpg Denne brukeren er et marsvin
Bæsj til middag.png Bæsjen til denne brukeren anses som en nyyyyyyyyyyyyydelig delikatesse, nam nam, og blir derfor servert som den dyreste retten på en luksusrestaurant i Langtvekkistan.
Ikkeadmin(snufs-snufs).jpg Denne brukeren er IKKE en administrator. UUUÆÆÆÆHHH!!! jeg vil også være administrator :.(


GoldNuggetUSGOV.jpg.png Denne brukeren liker metallet gull.


SilverUSGOV.jpg Denne brukeren liker metallet sølv.


Californium.jpg Denne brukeren liker metallet californium.


Karamellpudding.png Denne brukeren DIGGER karamellpudding!!!!!!!!!


Cookie.gif Denne brukeren liker kake fordi kake smaker godt.


Coffee.gif Denne brukeren har drukket altfor mye KAFFEKAFFEKAFFEKAFFE!


Tryllestav.png Denne brukeren kan trolldom og magi. VÆR FORSIKTIG, IKKE KØDD MED MEG!!! ELLERS FORVANDLER JEG DEG TIL EN PADDE!!! SKJØNNER DU DET?!!! HÆ?!!! SVAR MEG, DIN SKITNE, LILLE DRITTUNGE!!! HØRER DU DÅRLIG, ELLER?!!! Greit! Du ba om det! HA HA HA HA HA HA HA!!! Abra kadabra, sim salla bim, hokus pokus, walla balla ...


Tønsberg.jpg Denne brukeren er verken en ullgenser eller en mariusgenser, men en Tønsbergenser.


Hjerte emoji.png Denne brukeren DIGGER følelsen av å være forelsket!


Fetter Anton.png Denne brukeren er 10 ganger heldigere enn heldiggrisen Fetter Anton og lever med bare flaks og lykke hele tiden
Bouncywikilogo10.gif Denne brukeren er en Ikkepedia-forræder da han også har en brukerWikipedia.


44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
2 år, 9 måneder og 15 dager

Priser[rediger]

Her er alle Ikkepedia-prisene som jeg har stjålet vunnet:

Selvprisen, 7. november 2018, kl. 10:27[rediger]

Halla Svinet fra Mars, og gratulerer så mye med denne flotte prisen her kalt «Selvprisen»! Jeg håper du vil ta godt vare på den, den er dritverdifull! Hilsen meg selv.


Selvprisen, 9. november 2018[rediger]

Nok en gang tildeler jeg meg selv Selvprisen!

Halla Svinet fra Mars, og gratulerer så mye med denne flotte prisen her kalt «Selvprisen»! Jeg håper du vil ta godt vare på den, den er dritverdifull! Hilsen meg selv.Og enda en gang, gitt!

Halla Svinet fra Mars, og gratulerer så mye med denne flotte prisen her kalt «Selvprisen»! Jeg håper du vil ta godt vare på den, den er dritverdifull! Hilsen meg selv.