Brukerdiskusjon:159.130.0.152

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Advarsel[rediger]

Poltimanngansom.png

Hei du! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Men hvis du fortsetter sånn, vil du få enda en advarsel, deretter kjeft og etter det tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


For diverse barnslige bidrag, bl.a. til Sokrates. -Hypera (diskusjon) 13. sep. 2018 kl. 11:51 (UTC)

Hei, jeg har aldri redigert eller lagt til noe på den siden. Jeg vet ikke hva du snakker om. Denne pcen bruker ett offentlig nett, så kanskje det er noen andre som har gjort det :) 159.130.0.152 8. mai 2019 kl. 08:39 (UTC)
Det er sannsynligvis det som har skjedd, ja. Jeg anbefaler at du registrerer en brukerkonto fra en IP-adresse som ikke er blokkert. Da vil du kunne logge inn og redigere fra denne også på blokkerte IP-er.
Én mulighet er å bruke en mobil til å registrere ny konto. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 8. mai 2019 kl. 09:47 (UTC)
Takk for svarene! Det kan jeg gjøre. 159.130.0.152 8. mai 2019 kl. 11:54 (UTC)

Ny advarsel[rediger]

Donki King Kong.jpg

Serriøst mann!/Serriøst dame! Nå får det søren meg være nok her. At ikkepedia er en side for humor, misinformasjon og tull, betyr ikke at du kan servere slikt søppel som dette. Hvis dette fortsetter, vil fyren på bildet komme og dunke deg litt i hodet til du "frivillig" følger introduksjonen|retningslinjene våre! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Men hvis ikke apemannen klarer å oppdra deg engang, tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


Fordi du trosset forrige advarsel og la inn barnslig innhold i artikkelen Politiker. -Hypera (diskusjon) 14. sep. 2018 kl. 09:17 (UTC)

Blokkering[rediger]

Du har blitt blokkert for cybermobbing. -Hypera (diskusjon) 11. mar. 2019 kl. 10:32 (UTC)

Privatpersoner[rediger]

Hei. Ikkepedia tillater ikke innhold om privatpersoner, enten det er skryt, generell omtale eller sjikane. Dette er et varsel om at innhold du har lagt inn er blitt tatt bort fordi det etter vårt skjønn var om privatperson(er). Dersom du har lagt inn grov sjikane, er du mest sannsynlig alt blokkert. Om ikke, kan du betrakte dette som en blokkeringsadvarsel.

Dersom du er uenig i avgjørelsen og mener at innholdet hører hjemme på Ikkepedia, kan du svare på denne meldinga og argumentere for synet ditt. Eventuell blokkering vil oppheves og advarsler strykes dersom du vinner fram med argumentasjonen din.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon / Admin / Rjomegraut 19. nov. 2019 kl. 13:09 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.