Brukerdiskusjon:84.38.12.10

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Advarsel[rediger]

Poltimanngansom.png

Hei du! Vi kan se at du har det morsomt her, men vi har det ikke like morsomt når vi ser hva du presterer. Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Men hvis du fortsetter sånn, vil du få enda en advarsel, deretter kjeft og etter det tror jeg du kan gjette hvordan det ender.


Det er ikke tillatt å skrive om privatpersoner på Ikkepedia. Det gjelder også om innholdet verken er mobbing eller skryting om hvor kule du og vennene dine er. -Hypera (diskusjon) 29. okt. 2018 kl. 10:34 (UTC)


Emblem-important.svg

Vandalisering av innholdet på Ikkepedia blir lagt merke til! Dersom dette fortsetter risikerer du å bli utestengt for kortere eller lengre tid. Flere advarsler vil ikke bli gitt. Gode bidrag ønskes derimot velkommen! Les introduksjonen vår, der får du vite mer om prosjektet og hvordan man kommer i gang. Hvis du fortsetter sånn, tror jeg du kan gjette hvordan det ender. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 7. nov. 2019 kl. 13:30 (UTC)

Blokkering[rediger]

Du er blokkert i 1 uke for vandalisme. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 7. nov. 2019 kl. 13:30 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.