Brukerdiskusjon:Editorik.

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Editorik.!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 30. nov. 2020 kl. 13:11 (UTC)

Hei! Jeg så meldingen din på brukerdiskusjonssiden min. Jeg fjernet den dog fordi du la den inn i regler-boksen min (spørsmål skal ikke legges inn der). For å svare på spørsmålet ditt: Det med "Ikke rediger dine eller andres tidligere innlegg med mindre det dreier seg om skrivefeil o.l" gjelder bare diskusjonssider, siden de fungerer som chatteplattformer, og folks uttalelser fra fortiden ikke skal endres på. For vanlige artikler gjelder ikke dette i det hele tatt - Ikkepedia er jo en wiki, noe som betyr at alle kan redigere (nesten) hva som helst.

Dessuten, flott at du bidrar! Jeg rettet noen av skrivefeilene og fikset formateringen på artikkelen &. Den er litt kort i nåværende tilstand, så det hadde vært flott om du hadde skrevet mer på den i fremtiden :) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 30. nov. 2020 kl. 18:49 (UTC)

Hei. Jeg har flyttet artikkelen "Dette er ikke bare et meg problem?" til Ikktionary siden den var så kort. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 1. des. 2020 kl. 00:48 (UTC)