Brukerdiskusjon:Egeland

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Egeland!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

Jeg vil også påpeke at artiklene Forskning og Sandra av Sviland‎ er litt vel korte. Du skal selvfølgelig få sjansen til å utvide dem, men de risikerer å bli slettet (eller flyttet til Ikktionary) om de blir stående urørt for lenge. -Hypera (diskusjon) 11. sep. 2018 kl. 15:28 (UTC)

Stubber[rediger]

Hei. Vi setter pris på at du bidrar positivt til Ikkepedia, men kan du slutte å opprette ekstremt korte artikler som Vindu og Microsoft Vindu? Om du vil publisere en artikkel før den er ferdigskrevet, må du slenge inn "{{Under konstruksjon}}" eller "{{Ikke ferdig}}" i slutten av artikkelen for å markere at du ikke er ferdig med den (og selv da bør du ha skrevet mer enn en setning eller to). Om du nesten ikke kommer på noe å skrive om temaet, se om du kan legge det til en eksisterende artikkel i stedet for å opprette en mikroartikkel. -Hypera (diskusjon) 12. sep. 2018 kl. 09:29 (UTC)

Helt greit, jeg skal slutte med det, takk for beskjed! Egeland (diskusjon) 12. sep. 2018 kl. 10:17 (UTC)