Brukerdiskusjon:Fagerheim

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Fagerheim!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

rody45 ~BC (diskusjon) 25. jun 2015 kl. 09:31 (UTC)

Du skal ikke signere artikler, som f.eks Dumle, men signere diskusjoner. --rody45 ~BC (diskusjon) 23. jul 2015 kl. 18:32 (UTC)ok takk

Du kan slette artikkelen om Bjørn Sundquist, eller jeg sletter og blokkerer deg. Du har tydeligvis ikke lest punktene overfor her. Gjør det og merk deg hva som står der. Cybermobbing er et av punktene du bør lese nøye.ok,bra du passer på men siden er vekk men ta gjerne med det som er støtende så jeg ikke gjør samme feil igjen --rody45 ~BC (diskusjon) 2. aug 2015 kl. 18:36 (UTC)

Scanner ikke alt vet du, men denne var over kanten. :-) Hvorfor ble redigerings programet til ikkepedia dårligere få tilbake det gammle ?

  • Nå er det lenge siden slike ting skjedde. Det var ved oppgradering/revidering av serveren borte i Canada at slike ting skjedde. Det brukte å ordne seg etter noen dage Håper det gjør det denne gangen også. Vi får være litt tolmodige ! --rody45 ~BC (diskusjon) 15. aug. 2015 kl. 19:58 (UTC)

Nå synes jeg virkelig at artikkelen om landets overhode ikke har det nivå den burde ha. Hadde likt at du skrev den om . Alt det barnslige tøvet kan strykes og erstattes med noe leseren kan le av. --rody45 ~BC (diskusjon) 1. sep. 2015 kl. 20:42 (UTC)

Hei, tror noen allerede har slettet den jeg finner den ikke igjen. :)

det er vel bare adm som kan slette. skal kikke på det, men det blir ikke før i helga. --rody45 ~BC (diskusjon) 2. sep. 2015 kl. 16:35 (UTC)
Ref Onani. Tror du onanering er forbeholdt hankjønnet?

Jeg vet virklig ikke men i Bantu i afrika onanerer de når de har gått seg vill og skal finne veien hjem :) Men det jeg syntes var mest morsomt var at jeg har skrevet mye tull men med en gang jeg skrv om onani fikk jeg svar :)

:-) rody45 ~BC (diskusjon) 10. sep. 2015 kl. 21:00 (UTC)

Når du redigerer så mye på kort tid, hadde det vært greit om du bruker forhåndsvisknappen under redigeringen og lagre når du er ferdig med økta. --rody45 ~BC (diskusjon) 30. sep. 2015 kl. 12:43 (UTC)ok.

Trenger jeg å fortelle deg det med forhåndsvisning flere ganger ?--rody45 ~OM (diskusjon) 6. okt. 2015 kl. 18:57 (UTC) Neida, jeg og er morsom og grei :)
Det er mulig at du synes runking beriker artiklene. Det gjør ikke artiklene bedre eller mer morsom. Du greier deg sikkert uten.--rody45 ~OM (diskusjon) 9. nov. 2015 kl. 15:08 (UTC)

Ok, du har rett men det var en naturlig vinkling siden det tros alt var såpe lagt av sæd i skien.Da var jeg nøtt til å gå ned den stien.

Det skjedde noe en tid tilbake med noe hærverk. Forsiden ble låst og hovedside satt til forside. Jeg kan ikke noe med dette. --rody45 ~OM (diskusjon) 28. des. 2015 kl. 19:35 (UTC)

Trenger vikar til adminjobben. Skal ha ferie. Bare å slette idiotinnleggene og blokkere svinepelsene. Interessert? Ser jo du er her likevel, og det tar ikke all verdens tid, --rody45 ~OM (diskusjon) 13. feb. 2016 kl. 22:23 (UTC) Ja, det kan jeg godt.

Fikk beskjed om at sjefsadministratoren dreiv med noe eget opplegg, så jeg avventer litt. Men takk for velvilligheten. Vi får komme tilbake på dette. Jeg ser at du bruker veldig mye tid her. Det er jo bra. Orker ikke å lese eller sjekke alt du skriver, men i dag så jeg på noe av det du produserer. Det jeg kunne tenke meg er at du kikker litt på bruken din av og-å. Du skriver jo greit ellers, men det med infinitiv har mye feil. Det er mye bedre å lese en tekst som ikke har slurvefeil. Og du vet at det er et åpen-rom etter punktum. :-) Hva som er morsomt/bra eller dårlig, har vi vel alle forskjellige meninger om. Føler meg rimelig trygg på de artiklene du lager. --rody45 ~OM (diskusjon) 4. apr. 2016 kl. 18:30 (UTC) takk , det er mye gøy her.


Jeg har fjernet noe fra Odd Reitan. Husk nå at dette er en nålevende person i Norge. Det er ikke fritt fram å gi sånne beskrivelser sjøl om dette skal være en moroside. Det er vel og tvilsomt om det er så morsomt det du skriver om Reitan. Anbefaler deg å lese retningslinjene våre en gang til.--rody45 ~OM (diskusjon) 8. mai 2016 kl. 08:46 (UTC)Ok , bra du passer , på sletter mye utagerende tullpreik om andre , jeg også. Holder meg på den smale sti. Kan du fikse noe så vi kan stemme fram artikler som skal på forsiden slik de gjør på IMGUR . Hadde vært gøy , tror vi kunne fått enda flere artikkelskrivere med noe slikt. Det er litt vanskelig og dele det glade budskapet her. Og det er så mange smarte mennesker som kan være veldig morsomme på sine spesialfelt , skulle vært lettere og få flere glupinger hit.

Jeg tar bare stikkprøver av deg :-) --rody45 ~OM (diskusjon) 8. mai 2016 kl. 19:32 (UTC)

Du burde lese punktene i vekomsthilsenen nøye. Artikkelen om Esben Esther Benestad Pirelli, er etter det jeg ser, ikke brukbar. Som jeg ser, er dette en levende person. Har du copyright på bildet? Kan dette oppfattes som mobbing av en person som har en noe uvanlig seksuell legning? Tenk deg nøye om. Hadde dette vært lagt ut av en annen, hadde jeg slettet og blokkert. --rody45 ~OM (diskusjon) 1. jun. 2016 kl. 08:43 (UTC) Du har rett , Mobbing er alvorlig og jeg er glad du stopper meg .

Jeg har lest et par artikler du har skrevet (f.eks. Vietnam) og et tips, gå NØYE over rettskrivingen din (innebærer «og» og «å», settningsoppbyggning og tegnsetting). I tillegg er det et mellomrom mellom punktum og det første ordet etter punktumet. ~ Yayyy!

Formatering[rediger]

Hei. Bare i tilfelle du noen gang bestemmer deg for å komme tilbake: du må jobbe med formateringen din. Ta en titt på Bruker:9E2/Eksempelartikkel for å se hvordan det skal gjøres. -Hypera (diskusjon) 26. sep. 2018 kl. 19:09 (UTC)

Jeg skriver under på oppfordringen. Det noe spesielle formatet og den unike tegnsettinga er slitsom å lese og tar tid å gjøre om på. Det var mitt lille hjertesukk. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 17. jan. 2019 kl. 11:52 (UTC)