Brukerdiskusjon:Ikke Willy Peder

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Homer Simpson ønsker deg lykke til!
Hei, Ikke Willy Peder, og Velkommen til Ikkepedia!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter igang:

Vi ser fram til å blokkere deg fra Ikkepedia.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum

--rody45 bruker Brylcreme 19. sep 2008 kl. 15:18 (UTC)

Hei, berre til etterretning: Det skal ikkje vere stor bokstav i nasjonalitetar, f.eks. polsk vs. Polsk og amerikansk vs. Amerikansk. Men fortsett det gode arbeidet. (PS! Me Ikkepedianarar liker å omtale oss sjølv med store bokstavar, så nasjonaliteten Ikkepedianar kan godt skrivast med stor 'i'.) -Slettefantomet Paddekaka 1. sep 2009 kl. 08:22 (UTC)

Takk for etterretningen og den klamme mottagelsen. Jeg er merkelig nok klar over korrekt bruk av både stor for- og bakbokstav, så det må ha sneket seg inn en gremlin av ukjent nasjonalitet her et sted. Sannsynligvis under omskrivning av artikler. Kanskje en Polsk. Jeg er stolt over å være en Ikkepedianer, og følger derfor ditt/deres eksempel unntaksvis, uten unntak.

Kjempebra! Ja, det var ein 'Polsk' eg reagerte på, men eg hugsar ikkje i kvaslags artikkel. Ellers gjer du eit kjempeflott arbeide! -Slettefantomet Paddekaka 1. sep 2009 kl. 19:41 (UTC)

Genitiv[rediger]

Hei, jeg så igjennom historikken til artikkelen om SV nå i stad for å finne noe jeg trudde hadde stått der, men som ikke stod der. Uansett så jeg at du har endra «SVs» til «SV's» og vil bare opplyse om at etter den norske rettskrivinga skal det ikke være noen apostrof der. Derimot heter det «Sp's» fordi siste bokstav er liten. Det er ei stund sia endringa fant sted (september 2008), men jeg tenkte at det er bedre å si ifra seint enn aldri. 9E2 13. mar 2010 kl. 00:14 (UTC)