Brukerdiskusjon:Ikkepedia1000

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Ikkepedia1000!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 29. apr. 2020 kl. 11:31 (UTC)

kult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg har funnet ut hvordan man legger til maler!!!!!!!!!!!--Ikkepedia1000 (diskusjon) 30. apr. 2020 kl. 14:51 (UTC)

Angående bruk av maler: Den vanligste og enkleste metoden er å bare skrive "{{malnavn}}" for å bruke en mal. For eksempel vil "{{koboltertingen}}" gi følgende:
Kobolt.jpg Denne brukeren liker metallet kobolt.


Å kopiere hele kildekoden til malen bør bare gjøres om du vil legge til en personlig vri på malen. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 30. apr. 2020 kl. 16:15 (UTC)


(dette var en spøk, hvis du ikke skjønte det.)|}} --Ikkepedia1000 (diskusjon) 2. mai 2020 kl. 09:03 (UTC)

Store tall[rediger]

Hei! Det hadde vært fint om du hadde lest om hva vi synes om store tall på Hvordan være morsom og ikke dum. Når det er sagt, så ligger du an til en Månedens Noob-nominasjon for mai 2020. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 6. mai 2020 kl. 13:46 (UTC)


Jeg kan ikke bli månedens noob, for jeg har hatt en annen bruker tidligere.(jeg har glemt passordet.)--Ikkepedia1000 med en lang lang lang signatur med mange mange mange mange mange mange mange mange mange mange ord (diskusjon)

Mal:Degradering[rediger]

Hei. Jeg la merke til at du tømte siden Mal:Degradering. Det er ikke meningen at brukere skal gjøre det, så jeg gjenopprettet innholdet. Om du ønsker å nominere malen for sletting, legg til "<noinclude>{{slett|<begrunnelse>}}</noinclude>" i koden. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 23. mai 2020 kl. 13:07 (UTC)

En tom side[rediger]

Hei, jeg slettet artikkelen En tom side fordi vi allerede har i grunnen ingenting. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 7. jun. 2020 kl. 15:14 (UTC)

Malene dine[rediger]

Hei, jeg har vandalisert fikset litt på malene dine. Hypera og jeg er enige om at bildene var for store, og at de inneholdt for mange utropstegn. Jeg har prøvd så godt jeg kan å beholde tekstene og humoren i malene. Ikke tilbakestill noen av endringene jeg har gjort uten en god grunn. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 14. jun. 2020 kl. 18:09 (UTC)