Brukerdiskusjon:Ingaleis

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

mm

Liste over brukere[rediger]

Heidu!

Hvis du tar en titt på Spesial:Listusers, finner du en liste over alle brukere. Håper det var det du lette etter. Damsleth 31. jul 2006 kl.10:12 (CEST)

Re: Buddy Jesus[rediger]

Haha veldig god idè. Skal se om jeg får det til, du kan jo hjelpe til? Jeg er åpen for forslag, så lenge kategorien gjør litt stas på de brukerne som legger arbeid i artiklene sine. --Trubadurix 3. mai 2007 kl. 09:55 (UTC)

Ja, hvis du mener Moslet er et navn som folk kjenner igjen og som er litt morsomt i den sammenhengen. Mine kunnskaper om kjente personer er litt lave, så her er sikkert du den beste av oss to til å velge. Lomheim virker som et selvsagt valg til en språkkategori, og det er ikke en ulempe at han er en artig fyr.

Det er forresten veldig moro å se at du engasjerer deg for å heve standarden på ikkepedia ;-)

--Trubadurix 3. mai 2007 kl. 19:30 (UTC)

Har googlet Håkon Moslet og han virker som et naturlig valg for denne kategorien. Jeg kan omdøpe kategorien i dag, hvis du er enig. --Trubadurix 6. mai 2007 kl. 16:09 (UTC)

Ang. flytting, er jeg ikke helt sikker på hva du mener...

Hei igjen[rediger]

Ser du har vært her lenge, og hjelper til med å holde orden på denne plassen. Kunne du vært interessert i å hjelpe litt til med administrering?

--Trubadurix 7. mai 2007 kl. 16:53 (UTC)

Selvsagt. Har gitt deg administratorrettigheter, slik at du kan slette eventuelt tull og tøys. Du kan også blokere IP-er og brukere. Vi bør legge opp regler for bruk av blokkering, men det tar vi i morgen. Vi kan snakkes om det da, eller?
Gjorde det når jeg flyttet mine artikler fra det andre ikkepediaet, der er jeg kjent som "knotebas". Brukte ingen fancy verktøy, det jeg gjorde var å laste opp bilder og opprette maler her for å få artiklene så like som mulig. Kan hjelpe til hvis det var noe spesielt du tenkte på.

VIKTIG MELDING[rediger]

Jeg har motatt muntlige trusler fra privatpersoner om terror mot ikkepedia. Truslene består i nedstegning. Disse truslene bør tas alvorlig. Den jeg fikk trusselen av påtok seg ansvaret for nedstegningen av forrige nedstegning av siden. VÆR PÅ VAKT!

Norsk illogicopedia[rediger]

Hei på deg,

Etter den engelske, nederlandske og den franske Illogicopedia kommer den nye norske versjonen! Det er en wiki med ett trinn lavere enn ikkepedia, dersom nesten alt er lov der, unntatt banning, cybermobbing og porno, erotikk er tillatt ;) De som er interessert kan altid kontaktere meg! Mhv | CartoonistHenning 22. des 2008 kl. 23:46 (UTC)