Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen/Arkiv1

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Lemenlemenlemen/Arkiv1!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-Hypera (diskusjon) 21. mai 2019 kl. 19:46 (UTC)


Hei! Jeg ville bare takke deg for at du kommer med konstruktive bidrag og fjerner barnslig innhold. -Hypera (diskusjon) 29. mai 2019 kl. 14:57 (UTC)

Patruljering[rediger]

Angående …

«Av og til føles det som at Ikkepedia er skrevet av en haug 5. klassinger som akkurat har begynt å lært seg alle de upassende begrepene her i verden og som synes det er morsomt.»
     Lemenlemenlemen i redigeringssammendrag

Her har du naturligvis helt rett, og du skal ha takk for å hjelpe til å rydde opp! Redusert bemanning fra omkring 2011 til 2017 gjorde at Bruker:Rody45 i lang tid var eneste tilstedeværende barnevakt, og forståelig nok kunne det i blant flyte over. Etter en liten tredagerspause i «høysesong» (skolehverdag) kan det være flere hundre endringer å se over, så mye har dessverre fått glippe. Vi er flere til å patruljere endringer nå, og dersom du ønsker, kan du få patruljeringsrettigheter du også. Det vil i så fall gi deg tre ekstra funksjoner og fordeler:

  1. Muligheten til å merke et bidrag som patruljert.
  2. Muligheten til kjapt å tilbakestille vandalisme med ett enkelt klikk.
  3. Dine egne bidrag blir automatisk merka som patruljert.

Dersom du takker ja, må du ikke tenke på det som en plikt som gjøres minst så-og-så ofte eller at arbeidet skal fordeles likt osv. Alle gjør det de kan, og det holder stort sett. Rettigheten gis til konstruktive brukere som det ikke lenger anses nødvendig å «gjete». // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 23. aug. 2019 kl. 16:50 (UTC)

Hei! Kunne gjerne tenke meg dette. Tusen takk! Men et lite spørsmål: 1. På grunn av at jeg er mye på farten, så bruker jeg aller mest mobilen til å være på Ikkepedia. Får jeg samme mulighetene på mobil? Lemenlemenlemen (diskusjon) 24. aug. 2019 kl. 15:36 (UTC)

Flott, da var det gjort! Du får samme rettighetene på mobil, men personlig mener jeg grensesnittet er litt mer kronglete der, så jeg bruker ofte skrivebordsversjonen også på mobilen. Det største problemet er kanskje at det røde utropstegnet du ser på skrivebordsversjonen (se Spesial:Siste endringer) ikke har farge på mobil, slik at det ikke like fort blitt opplagt hvilke redigeringer som er patruljert og ikke. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 24. aug. 2019 kl. 17:21 (UTC)

Admin?[rediger]

Hei igjen! Jeg tok visst feil sist angående punkt 3 – redigeringene dine blir ikke automatisk merka som patruljert, med unntak av tilbakestillingene. Så ser jeg at du har foreslått et par sider til sletting og tenkte derfor at det var like greit å tilby deg administratorrollen også.

Denne gir deg i så fall enda tre nye rettigheter:

  1. Slette sider direkte, uten å legge inn slettemal og vente på en admin.
  2. Blokkere uskikkelige brukere.
  3. Låse (permanent eller midlertidig) sider, f.eks. pga. hyppig vandalisme.

(For full liste over roller og rettigheter, se Spesial:Grupperettigheter)

Hypera er enig, så da har du støtte fra 2/2 aktive byråkratbrukere dersom du sier ja. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 4. sep. 2019 kl. 20:42 (UTC)

Hei! Jeg svarer med et rungende ja fordi jeg er en egoistisk idiot Men som sist trenger jeg bittelitt veiledning i hvordan dette gjøres. Tusen takk for tilliten! Lemenlemenlemen (diskusjon) 5. sep. 2019 kl. 05:33 (UTC)

Hyggelig at du takket ja! Nå er forfremmelsen gjennomført. Jeg gir gjerne veiledning. Ville du være interessert i å lese en kort guide til sletting, låsing og blokkering som forklarer hvordan du gjør det og når du bør gjøre det (og ikke bør gjøre det)? -Hypera (diskusjon) 5. sep. 2019 kl. 10:37 (UTC)
Nei Ja takk! :) Lemenlemenlemen (diskusjon) 5. sep. 2019 kl. 12:20 (UTC)
Velkommen på laget!
Når det gjelder å blokkere uskikkelige brukere, har vi rådgivende retningslinjer, men etter mitt syn er det vel så ofte greit å se an situasjonen. Ofte kan man se på redigeringene om det er snakk om en bruker som er her for å bidra og har gjort en feil eller om det er noen som aldri kommer til å gjøre et eneste konstruktivt bidrag overhodet.
I Kategori:Maler som gir kjeft finner du maler som kan være nyttige å legge på brukerdiskusjonssider, så du slipper å skrive liknende ting ørten ganger. Til en blokkert bruker kan du f.eks. skrive {{bb}}~~~~ dersom forbrytelsen er å velge et brukernavn som er imot regelverket. Det er for øvrig verdt å nevne at i akkurat dette tilfellet er det lov å komme tilbake under et nytt og bedre navn, så da gjelder det å la alle avkryssingsboksene på blokkeringsskjermen stå blanke (det er to som er kryssa av som standard, og de går på blokkering av IP-adressene brukeren har brukt og muligheten til å lage ny konto).
Når det gjelder sletting av sider, kan det være greit å gå gjennom artikkelhistorikken og se om det er noen eldre, brukbare revisjoner som kan hentes fram istedenfor å slette, for det hender seg at det er det. Ellers er det greit å være varsom med eldre sider, ettersom det gjerne er en grunn til at de er blitt bevarte (ikke alltid så klart). Eksepsjonelt dårlige sider, så håpløse at de tjener som skrekkeksempler på åssen det ikke skal gjøres, kan legges i Sylinderarkivet (det gjør du ved å flytte artikkelen til Sylinderarkivet/<Artikkelnavn> og legge på malen bevaringsverdig (se f.eks. denne)
Det hender seg at sider henger seg fast i mellomlageret, slik at det står at du er innlogga som en annen bruker (eller ikke innlogga overhodet) og det tilsynelatende ikke er mulig å slette/låse. I de tilfellene er det to løsninger: enten legge til et spørsmålstegn og noen tilfeldige tegn på slutten av nettadressen (tvinger ny innlasting) eller først trykke på artikkelhistorikken og så derfra velge slett/lås.
Det siste jeg kommer på i farta, er at alle administratorer har sin egen farge i lista over siste redigeringer, for lettere å kjenne dem igjen. For å velge farge, kan du redigere MediaWiki:Vector.css, linje 51. Enn så lenge har du svart farge, men det er bare å skifte ut #000000 med en annen fargekode (noen eksempler). Det kan ta opptil en måned før det vises, pga. treighet i systemet. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 5. sep. 2019 kl. 20:55 (UTC)

Tilbakestilling[rediger]

Når man ser på historikken på siden Wikipedia, ser jeg at du har tilbakestilt mitt konstruktive bidrag. Jeg mener; Wkipedoer var en bra spøk! Det passet jo så bra. Ikkepedianere blir Ikkepedoer, det vil si at vi ikke er pedoer, mens Wikipedia er det. Vennligst ikke skriv tøys og tull sånn som dette. Du ødelegger meg med tilbakestillingen din. Det er frekt og slemt. Jeg blir dypt såret av din behandling mot nye brukere. Vær så snill, ikke gjør det. :-) Mvh -- Snyche06 (Blabla |Hva jeg har gjort 22. sep. 2019 kl. 13:47 (UTC)

Hei! Jeg tilbakestilte bidraget ditt til Wikipedia fordi jeg ikke skjønte spøken helt (alle har forskjellig humor). Jeg beklager dypt at du ble såret og ikke følte deg velkommen. Når jeg patruljerer de siste endringene på Ikkepedia, kan det gå litt fort i svingene. Jeg kan gjenopprette bidraget ditt hvis du forklarer meg spøken, og jeg synes den passer inn i artikkelen.

Les gjerne denne siden, for å forstå bedre hva slags innhold vi ønsker å ha . Du ønskes hjertelig velkommen til å fortsette å skrive på Ikkepedia! Mvh Lemenlemenlemen (diskusjon) 22. sep. 2019 kl. 15:25 (UTC)

Jeg skal utdype spøken: Wikipedia = Wikiped(-i +o)a = Wikipedoer. Dette passet best inn i artikkelen om Wikipedianere, da den gir sterkest virkning. Tenk på suffikset kke- og så tenker du på endelsen pedia. Da høres det rett ut: Wikipedoer og Ikkepedoer. Wikipedoer er pedoer, mens Ikkepedoer er ikke pedoer. Wikipedianere -ian(e på slutten) +o mellom Wikipedr =Pikipedoer -Wiki +Ikke =Ikkepedoer. Vi er ikke pedoer, mens de er det. Vi hater Wikipedia, og vi kaller det for Wikipedoer, og vi er ikke Wikipedia, og Wikipedia er Wikipedo, så det blir: Ikkkepedia -ia +o =Ikkepedo. Genialt, ikke sant? Jeg ser helst at du setter det jeg skrev tilbake. Takk! :-) Mvh --Snyche06 (Blabla |Hva jeg har gjort 22. sep. 2019 kl. 15:58 (UTC)
Takk! Da var det gjort. (Jeg satt "Wikipedoa" i kursiv siden det passer bedre ifølge vårt reglement) -Lemenlemenlemen (diskusjon) 22. sep. 2019 kl. 16:07 (UTC)

Signatur[rediger]

Hei! Jeg har lagt merke til at du har laget deg en fin signatur, så jeg vil bare gi deg et tips som gjør det litt lettere å bruke den: Gå inn på Spesial:Innstillinger. Scroll ned til "Signatur". Skriv "{{Bruker:Lemenlemenlemen/sig}}" i feltet for signatur og hak av "Behandle signaturen som wikitekst (uten automatisk lenke)". Nå kan du signere innlegg med "~~~~" og få både den spesielle signaturen og et tidsstempel. -Hypera (diskusjon) 29. sep. 2019 kl. 16:10 (UTC)

Da har jeg ordnet det. Tusen takk!

- Lemen x3 / Propaganda / Bidrag / Admin 29. sep. 2019 kl. 16:20 (UTC)

Er det et unødvendig mellomrom til slutt i feltet for signaturen? Jeg tror det kan forklare hvorfor datostemplet vises feil. Tror ikke det er noe galt med selve signaturen - jeg fikk ikke det problemet da jeg testet signaturen din. (Jeg bare satte den til signaturen min, gikk inn på sandkassen min, skrev fire tilder, trykket på "forhåndsvisning" og så at det var som det skulle. Jeg gikk ut av siden uten å lagre, og byttet tilbake til min egen signatur rett etterpå.) -Hypera (diskusjon) 3. okt. 2019 kl. 12:45 (UTC)

Det ser ut til at problemet fortsatt er der både i forhåndsvisningen og i praksis. Får prøve å rette på det.-- Lemen x3 / Propaganda / Admin

3. okt. 2019 kl. 13:11 (UTC)
Kanskje jeg bare er veldig uheldig med lengden på signaturen slik at tidspunktet kommer slik som det gjør. -- Lemen x3 / Propaganda / Admin
3. okt. 2019 kl. 13:19 (UTC)
Test: - Lemen x3 / Propaganda / Admin
3. okt. 2019 kl. 13:22 (UTC)
Enda en test:

-- Lemen x3 / Propaganda / Administrator


3. okt. 2019 kl. 13:25 (UTC)

Jeg fjernet et linjeskift. Tror det fungerer nå. -Hypera (diskusjon) 3. okt. 2019 kl. 14:31 (UTC)

Forhåpentligvis siste test:-- Lemen x3 / Propaganda / Admin 3. okt. 2019 kl. 14:37 (UTC)


It works! -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 3. okt. 2019 kl. 15:40 (UTC)

Det rare som skjer[rediger]

Vi har hatt dette problemet en stund. Det er diskutert bl.a. her. Det ser ut som om man er innlogget som noen andre, men man er ikke det. -Hypera (diskusjon) 30. sep. 2019 kl. 14:01 (UTC)

Hei, dette skyldes problemer med cache. Muligens et PHP-problem som er umulig for oss å løse, dessverre | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 1. okt. 2019 kl. 17:58 (UTC)
Takker for svar. Hyggelig å hilse på deg, Cartoonist! -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 1. okt. 2019 kl. 18:30 (UTC)
I like måte. Har forresten opprettet en #ikkepedia-kanal på Discord som alternativ til IRC: https://discord.gg/K3kyFxX Kanskje mer effektivt å kommunisere direkte der | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 3. okt. 2019 kl. 01:45 (UTC)

Informere om noe[rediger]

Jeg har sett på sida Brukerdiskusjon:Pusejente00. Den er full av tøv og sjikane på enkeltindivider. Jeg foreslår at du sletter det som står der, siden det ikke er relevant for denne nettsiden. :) --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 4. okt. 2019 kl. 09:23 (UTC)

Verdiløse sider[rediger]

Hei! Hvordan finner du alle de verdiløse sidene du sletter? Jeg lurer spesielt på artikler uten forbedringsmaler (f.eks Lava), siden de ikke dukker opp i Kategori:Foreslått omskrevet og Kategori:Foreslått slettet. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. nov. 2019 kl. 15:30 (UTC)

Hei igjen! Jeg finner de fleste i Spesial:Ukategoriserte sider og Spesial:Korte sider. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. nov. 2019 kl. 15:35 (UTC)
Tilfeldig spørsmål: Har 9E2 plutselig tatt ferie? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. nov. 2019 kl. 16:20 (UTC)
Takk for svaret. Jeg har brukt begge tidligere, men mer eller mindre gitt opp Spesial:Korte sider siden så mange av de aller korteste bare består bare av en peker. Jeg burde vel gå videre en gang ...
Angående 9E2: Ja, det ser ut som om 9E2 plutselig tok ferie fra Ikkepedia uten å si fra på forhånd. Fint at du er her og kan hjelpe meg med patruljeringen, så jeg slipper å gjøre det alene. Jeg håper bare ikke at 9E2 har forsvunnet pga. problemer i sitt virkelige liv ... -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. nov. 2019 kl. 17:18 (UTC)

Et lite tips: Når jeg gjennomgår Spesial:Korte sider, så pleier jeg å se på sidene på rundt 400-500 bytes, så slipper jeg pekersider (De fleste artiklene på den størrelsen er fortsatt sletteverdige). -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. nov. 2019 kl. 19:02 (UTC)

Sletting[rediger]

Hei. Jeg ser at du sletter artikler ganske aggressivt. Ikke det at jeg klager - det er egentlig godt å bli kvitt dem.

Kan du se over artiklene til Fagerheim? Det er mye av tvilsom kvalitet der ... -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 15. nov. 2019 kl. 22:51 (UTC)

Jeg har ikke noe bedre å fylle lørdagsmorgenen med, så jeg får vel gjøre det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 16. nov. 2019 kl. 08:49 (UTC)
En av grunnene til at jeg sletter artikler så aggressivt som jeg gjør, er at jeg ofte kom over dårlige artikler i mine tidlige Ikkepedia-dager. (La oss ta Pop, som jeg nylig slettet, som et eksempel.) Da kunne jeg ofte tenke "Å, jeg har en fantastisk idé, men det er allerede en artikkel om populærmusikk, noe som betyr at jeg ikke kan skrive om temaet."
Jeg tror at hvis vi sletter alle gode middelmådige/dårlige artikler, så åpner det opp for nye forfattere som kan skrive om temaet en gang i fremtiden. Dessuten er det godt å få hevet kvaliteten på vårt kjære nettleksikon. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 10:12 (UTC)
Godt poeng. På den andre siden bør vi ikke bli for aggressive, siden det kan skremme unna nye brukere ("hvorfor skal jeg prøve å skrive en artikkel hvis administratorene sikkert kommer til å slette den med en gang?"). Det er ikke ment som kritikk - jeg synes du sletter omtrent passe aggressivt. Det er bare noe jeg synes er verdt å huske på.
Forresten, det er sikkert en del sletteverdige artikler i Kategori:Stubb. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2019 kl. 12:22 (UTC)
Jeg sletter hovedsakelig artiklene som har fått flere år på å forbedre seg, ofte er ikke forfatteren aktiv lenger heller. Nyere artikler er jeg litt mer forsiktig med, de får som oftest en forbedringsmal klistret på seg. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 13:02 (UTC)
Det er nok lurt å gjøre det slik, ja. Jeg er også mer forsiktig med artikler fra registrerte brukere - da vil jeg ofte sette på en forbedringsmal og gi brukeren beskjed om at artikkelen må forbedres (artikler som åpenbart ikke kan reddes, f.eks selvskrytsider, blir selvfølgelig slettet med en gang). I noen tilfeller vil jeg også tilby å flytte artikkelen til brukerens brukernavnerom (eller bare gjøre det om det har gått en måned eller to uten at noe har skjedd).
En ting til om sletting og nybegynnere: En slettelogg med mange nylige slettinger kan kanskje virke avskrekkende for nye brukere. På den andre siden er det sikkert ikke mange nybegynnere som i det hele tatt finner sletteloggen, og som du skrev kan eksisterende dårlige/middelmådige artikler hindre nybegynnere fra å skrive (bedre) artikler ...
-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2019 kl. 14:59 (UTC)
Jeg la ikke merke til at spesialsidene eksisterte før dere fortalte meg om det når jeg ble rollback, så jeg tror ikke det er et kjempestort problem. Noen brukere er kanskje mer nysjerrige enn andre, men det var i hvert fall sånn i mitt tilfelle. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 15:08 (UTC)
P.S. Det ble opprettet to brukere i dag morges der jeg er usikker på brukernavnene. Kan du {{hei}}e eller {{bb}}e dem? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 15:12 (UTC)
Jeg er også usikker på brukernavnene. "Jidle" har tydeligvis noe å gjøre med en somalisk klan, og jeg er usikker på om det er OK å ha i et brukernavn. Når det gjelder "Neidææmordi" er jeg ikke sikker på hva brukeren prøvde å si, men jeg tror det er harmløst, så jeg hei-er vedkommende. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2019 kl. 16:09 (UTC)
Jeg tror også at Neiææmordi er harmløst. Det høres litt ut som "Nei jeg er mor di" på dialekt for min del. Jeg ville nok bb-et den andre brukeren, for jeg har en liten mistanke om at det kanskje bryter religion og etnisitet-reglene på Ikkepedia:Brukernavn, siden Somalia er et konfliktfylt land.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 16:17 (UTC)

Fiskeboller[rediger]

Reon har nylig opprettet artikkelen Fiskeboller lengter etter havet. Hva er det beste å gjøre med den? Skal du bare flette noe av innholdet inn i din Ikkeratur:Fiskeboller lever i havet? Jeg synes det er unødvendig å ha to sider om samme sang, men jeg synes også at Reons innhold er verdt å ta vare på. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 30. nov. 2019 kl. 12:36 (UTC)

Nå har jeg gjort ferdig min artikkel, og som du kanskje ser er hele poenget med sangen at den repeterer seg om og om igjen, så Reons innhold vil ikke passe inn i Ikkeratur:Fiskeboller lever i havet. Jeg synes også at Reons innhold er verdt å beholde, så jeg tenker at vi kanskje kan flytte artikkelen hans/hennes til Ikkeratur:Fiskeboller lengter etter havet, så den blir en slags oppfølger til Fiskeboller lever i havet. Vi burde kanskje kontakte Reon og spørre ham/henne om hva han/hun tenker er best å gjøre. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 30. nov. 2019 kl. 13:08 (UTC)
OK. Jeg trodde du hadde tenkt å gjøre noe annet med de siste versene av "Fiskeboller lever i havet" siden du bare skrev ett vers til å begynne med (om de ni siste nesten bare var copy/paste av det første, trodde jeg du like gjerne ville legge til alle på en gang). Jeg liker idéen om å gjøre "Fiskeboller lengter etter havet" til en oppfølger. Mitt forslag er å bare komme med forslaget (flytt til Ikkeratur og la det være en oppfølger) på Reons diskusjonsside og spørre om h*n har noen innvendinger. Da kan vi også gjennomføre det om h*n ikke svarer ... (Litt sleipt, kanskje, men det er ingen regler som sier at vi absolutt må la artikler av inaktive brukere stå i fred, og da kan ikke Reon si at vi ikke prøvde å "advare" ham/henne først. Og ja, det er en viss fare for at vi aldri får noe svar - noen nye brukere legger inn litt innhold, for så å aldri være aktive igjen.) -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 30. nov. 2019 kl. 17:06 (UTC)

Alkohol....premier leage...sylinderarkivet....?[rediger]

Jeg leste at bruker 85 punkt sånn og sånn har skrevet om alkohol, memes, premier league og sylinderakivet. Jeg har kun vært på en av disse sidene, og det var for fem minutter siden. Hvem andre på ikkepedia tror at jeg skriver propaganda/bæsj/tiss/prump på slike sider?-- Usignert innlegg fra 2001:4644:dc5b:0:845:6bdc:2dd7:bf79 (diskusjonbidrag) 12. des. 2019 kl. 13.30

Hei! Dette skyldes en datafeil vi har, som ofte viser at du er innlogget/ikke innlogget som noen andre enn deg selv. Alle på Ikkepedia opplever dette (inkludert administratorene), så du er ikke alene. Din egentlige IP-adresse (den lange rekken med tall) er 2001:4644:DC5B:0:845:6BDC:2DD7:BF79. Jeg vil si til slutt at du er en av veldig få brukere som bidrar konstruktivt på Ikkepedia, så jeg vil anbefale deg å opprette en konto, så du får flere muligheter til å boltre deg med. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 12. des. 2019 kl. 13:33 (UTC)

Psyklopedin[rediger]

Hei. Jeg har tatt bort den nylige vandalismen på Psyklopedin og blokkert de ansvarlige. Jeg er ikke innom den siden så ofte som jeg kanskje burde være, så du må gjerne legge inn meldinger på min Ikkepedia-brukerdiskusjonsside om du ser noe på Psyklopedin jeg burde ta meg av. Jeg håper noen kan gjøre deg til admin der snart ... -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 12. des. 2019 kl. 12:33 (UTC)

Alf Prøysen[rediger]

Jeg er også usikker på om brukernavnet bør anses som upassende, men jeg vil nevne at det finnes et alternativ til blokkering: jeg kan omdøpe brukeren. Jeg tror at det er en god løsning i dette tilfellet siden brukeren allerede har skrevet en lang artikkel (de aller fleste brukerne jeg blokkerer for upassende brukernavn har 0 konstruktive bidrag). -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. des. 2019 kl. 14:35 (UTC)

Greit for meg, gjør som du vil =) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 17. des. 2019 kl. 15:36 (UTC)