Brukerdiskusjon:Nenja

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Nenja!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

--Obowatt 9. feb 2008 kl. 22:53 (UTC)

For godt arbeid...[rediger]

Logo-apple.jpg

Nenja har mottatt et friskt og saftig eple fra Sir Kanos!


Forhåndsvisning[rediger]

Er en skikkelig spennende knapp som gjør at du kan redigere og se hvordan det blir uten å måtte lagre hundre og ørten ganger... Ved å bruke denne kanppen sprare du også regnskogen for unødvendig bruk av datamus! --Obowatt 19. feb 2009 kl. 12:20 (UTC)


Re:Forhåndsvisning[rediger]

Jeg bruker denne knappen også. Skal bruke den mer, så det ikke plager noen. ^_^

Supert... Flott arbeid!! Er bare så vanskelig å finne andre ting mellom redigeringene :D --Obowatt 19. feb 2009 kl. 12:29 (UTC)

Månedens Ikkepedianer[rediger]

Nenja (DiskusjonBidragBlokk Logger)[rediger]

Score: 3

FOR. Bruker Nenja driver og pusler med sitt, men det er morsomt og solid håndverk alt sammen. Innholdet spenner fra Den spanske inkvisisjonen, er innom geografi med new Zealand og Japan, samt dyreverden med flaggermus og ninjasau. Toppen av karrieren - så langt - er intervjuet med Joker. [1] --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. mar 2009 kl. 15:32 (UTC)
FOR Nenja skulle ha fått denne prisen for lenge sida, før ho blei eit offer for Jokeren. Ein flott Ikkepedianar med ein original humor! -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 17:28 (UTC)
FOR Nenja har jobba bak kulissane, og blitt meir eller mindre oversett. Denne prisen er fortjent. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 29. mar 2009 kl. 11:46 (UTC) --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 29. mar 2009 kl. 13:09 (UTC)

  • Tatt vare på fordi den gjorde meg så glad.

Herre/herre[rediger]

Jeg er sikker på at det går å endre, men jeg vet heller ikke hvordan. Jeg er nok ikke den store dataguruen av assmisstrasteorene, eller noe sånnt. Jaf er god og Trubadurix helt sikkert. Jeg tror du kan få hjelp hos en av de hvis du spør og helt sikkert hvis du sender med en pose kamferdrops. Alderen vet du :) --rody45 ~BC 8. apr 2009 kl. 16:56 (UTC)

Re:Herre/herre[rediger]

Takk, skal spørre dem. ^^ Jeg tror jeg fikk det til som du ville ?? --rody45 ~BC 8. apr 2009 kl. 17:07 (UTC)


Bilderedigering[rediger]

Er du ein sånn kløppar på biletredigering? Eg tenker på f.eks. bileta på forvirret rockeband-sida. Howie hadde ein idé til eit familietre til det engelske språket (ideen finn du i Hageklubben), så viss du er flink med sånn biletredigering, så kunne jo du tatt og forsøkt deg? -Slettefantomet Paddekaka 27. jun 2009 kl. 16:19 (UTC)

RE: Bilderedigering[rediger]

Jeg håndterer GIMP og Paint, og er relativt flink med bilderedigering (holder på å gjøre Michael Jackson om til en engel). Hva jeg er dårligere på er å finne frem til hvor Howie har skrevet ned ideen sin. Jeg er gjerne med, men jeg finner ikke frem. - Nenja 27. juni 2009 kl.23:09 (UTC)

Me er her. Visjonen til Howie er altså denne: Hadde i utgangspunktet sett for meg noe lignende et slektstre der man viser hvordan språket har utviklet seg fra andre språk ved hjelp av flagg, men samtidig ta med den norske greina der vi til slutt blander engelsk og norsk å får norwengelsk som framtidens engelsk om noen skjønner. I bunnen hadde jeg tenkt å ha fransk (alle vet om forholdet frankrike - england) som utvikler seg til nazi-tysk. Tysk utvikler seg til Irsk og Islandsk. Irsk blir til engelsk (forholdet irland - england er heller ikke så bra), mens islandsk blir til norsk. og til slutt flettes engelsk og norsk sammen og blir til norwengelsk. Vet ikke om ideen ville funket men, ville iallefall vært litt morsomt å demonstrere at engelsk stammer fra land de ikke vil assosieres med. Hadde vore knall viss du hadde greid det, altså! -Slettefantomet Paddekaka 27. jun 2009 kl. 22:18 (UTC)
Jeg er ferdig med min Ikkenyttartikkel om Michael Jackson, og har nå kastet meg over denne oppgaven med liv og lyst. Fransk > Nazitysk (er nazitysk tysk, eller skal jeg lage et nytt flagg for nazitysk og så la det utvikle seg til tysk?) > Irsk og Islansk. Irsk > Engelsk. Islandsk > Norsk. Norsk + Engelsk = Norwengelsk. Skal det kun være flagg, eller behøves det landslavn også?
Ja, det ser ut til at du har forstått dette, meir eller mindre. Eg syns det er nok med flagg, så det ikkje blir så rotete og tettpakka. Kva tysk/nazi-tysk angår, så kan me kanskje fyrst ha tysk, som deretter utviklar seg til nazi-tysk? Eller skal me ta det direkte til nazi? Eller som du foreslo, nazi til tysk. Veit du kva - dette må du bestemme. Du er den som skal lage det, så gjør det som blir minst stress for deg! :) -Slettefantomet Paddekaka 27. jun 2009 kl. 22:43 (UTC)
Lo and behold; Utviklingen av det engelske språket, og det tyske, og det islandske, og det irkse, og det norske, og ja ... vi har mye og takke fransken for.
Språkenes utvikling
Unskyld at jeg bryter inn i denne samtalen, men lot bare merke til at det var blitt lastet opp et bilde ang. en visjon jeg hadde her for en stund siden. Ønsker kun å si at det var sporty av deg nenja å ta den utfordringen på strak arm for så å levere et meget godt resultat på såppas kort tid! Personlig håndterer jeg kun paint til å tegne pokemon, mens GIMP har stått og godgjort seg på PC'en min en god stund nå uten at jeg helt har skjønt hvordan den funker. Mitt forsøk gikk en viss vei for å si det slik... Men hva gjelder resultatet ditt, så er det veldig likt det jeg så for meg. Bare oppned. I et slektstre er det nemlig vanlig at de yngste generasjonene er øverst, mens du kommer til eldre generasjoner jo lengre ned i slektstreet du kommer ;) Men som sagt, veldig fornøyd med resultatet:) --Howie, nordnorsk surrehau 28. jun 2009 kl. 01:16 (UTC)
Dette var jo kjempebra! I og med at dette er Ikkepedia så gjer det vel ikkje så hemskt mycket om treet er opp-ned - eg syns det var dritbra laga til. Og særlig norwengelsk-flagget... Imponerande! -Slettefantomet Paddekaka 28. jun 2009 kl. 13:19 (UTC)
Når flaggfrø plantes oppned, plantes flaggene nedover! Jeg lager slektstrær hit og dit, her tenkte jeg at leseren enkelt kunne følge det fra fransk og nedover i historien, hehe. Bare si ifra hvis det er andre bildeting dere måtte ønske, flaggermusen står alltid til tjeneste! (gjør en merkelig, ganske improvisert honnør, og flyr videre) "We stole countries! We stole countries with the cunning use of flags ..." Glad dere likte det!

Brukerside[rediger]

Så lenge brukeren selv ikke redigerer siden, blir alle anonyme endringer på brukersiden din tilbakeholdt :-) Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 27. mar 2013 kl. 02:00 (UTC)