Brukerdiskusjon:PandaEkspressen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei, og velkommen til min diskusjonsside. Her kan du klage på mine dårlige artikler, skrive pene kjærlighetsdikt, stille meg spørsmål eller spørre om hjelp.


Regler
  1. Vennligst ikke rediger andre sine innlegg.
  2. Ikke skriv slemme ting on pandaer, da sårer du følelsene mine.
  3. Ikke stjel bambus fra meg.Forresten, takk for dine gode bidrag! Det er flott å se konstruktive bidrag - det meste vi får inn er... rart, for å si det pent. Jeg håper du fortsetter. -Hypera (diskusjon) 7. mar. 2019 kl. 11:42 (UTC)

Hei igjen! Takk for at du svarte på meldingen min. Bare en liten ting: når du skriver på diskusjonssider, skal du signere innleggene dine med fire tilder. (~~~~). Ikke bekymre deg - jeg forstår at den manglende signaturen var en ærlig feil. -Hypera (diskusjon) 7. mar. 2019 kl. 12:00 (UTC)

Bilder[rediger]

Hei, jeg slettet Fil:Kurtcobainsucc2.jpg fordi den var en kopi av Fil:Kurtcobainsucc.jpg. Hvis du vil at jeg skal gjenopprette filen av en eller annen grunn, er det bare å stalke meg på bussen til jeg gjenoppretter synge skrike ifra. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 5. mar. 2020 kl. 17:34 (UTC)


Velkomster[rediger]

(PS: Jeg har svart på spørsmålet ditt angående signaturer på min diskusjonsside)

Det er flott at du tar intiativ til å ønske andre brukere velkommen, men det er bare administratorer som skal gjøre det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 18. mar. 2020 kl. 16:04 (UTC)

Hvordan-artikkel om å skrive en sang[rediger]

Hei! Jeg ser at "Hvordan:Lage en hit sang" er en artikkel du vil skrive, så jeg vil bare informere om at vi har begynt på et liknende prosjekt: Bruker:Hypera/Hvordan skrive en sang. Du kan gjerne bidra om du vil :) --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 15. sep. 2020 kl. 21:09 (UTC)