Brukerdiskusjon:Snyche06

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Snyche06!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-Hypera (diskusjon) 12. sep. 2019 kl. 15:21 (UTC)

Jeg setter pris på velkomsten, og jeg håper jeg kan fortsette å redigere her. Si ifra hvis jeg gjør noe feil. --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 28. sep. 2019 kl. 21:21 (UTC)

Problemet du hadde[rediger]

Hei! Beklager sent svar. Jeg har ikke tid til å være så veldig aktiv på Ikkepedia nå til dags.

Jeg er ikke sikker på hva problemet ditt er, men her er noe 9E2 har skrevet tidligere som kanskje kan hjelpe deg:

Det at enkeltsider «låser» seg er dessverre noe vi har hatt problemer med helt fra systemoppdateringa omkring november. Det gjelder bare artikkelsider, men er forferdelig plagsomt, spesielt når mobbing da ikke forsvinner på en dag eller to. Det eneste som hjelper er å ta tida til hjelp, for det går heldigvis gjerne ikke mer enn en dag eller to før de låser seg opp igjen. Jeg har tenkt til å sende e-post til domeneeier (har sagt det noen måneder nå, men så har det vært skjær i sjøen) og høre om han kan rette det opp.

-Hypera (diskusjon) 24. sep. 2019 kl. 21:58 (UTC)

Jeg takker for svar! Ja, det har han sagt, men det går fortsatt ikke å se noen ting. Jaja, det var greit for svar da :-) Mvh --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 26. sep. 2019 kl. 20:04 (UTC)

Det er noe galt[rediger]

Verktøylinjen på toppen av siden vises ikke! Det er rart. Siden ygbyb oppdateres ikke. Det kommer ikke tekst der! Trenger hjelp! --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 29. sep. 2019 kl. 11:26 (UTC)

Hei! Det at verktøylinjen ikke vises kan jeg ikke gi noen forklaring på. Jeg pleier å oppdatere siden hvis noe er rart med nettsiden jeg er på. Hvis ikke det hjelper, så vet jeg rett og slett ikke.

Men jeg vil gjerne gjenta det både 9E2 og Hypera har sagt til deg tidligere: Når du har redigert en side, tar det noen dager før redigeringen vises. Det er sånn hos alle brukere på alle enheter. Men det med verktøylinjen kan jeg ikke gi noe svar på. -- Lemenet / Propaganda / Admin

Ja! Nå vises det jeg skrev på artikkelen om Wikipedia: også formelt kalt Wikipedoa.! Da kom det opp allikevel! --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 29. sep. 2019 kl. 13:19 (UTC)

Hoggelg-prisen[rediger]

Gratulerer! Du er nå en av 6 brukere som har æren av å ha fått tildelt Hoggelg-prisen. Du kan nå skrive inn {{hoggelg}} på brukersiden din.

MooseShot.jpg
Hoggelg-prisen
AAAAAAAAA! Hva i huleste? Denne prisen deles jo ut
helt tilfeldig og ukritisk!

-- Lemen x3 / Propaganda / Admin 29. sep. 2019 kl. 18:26 (UTC)

Ygbybsk[rediger]

Hei. Beklager at jeg spør, men hva er vitsen med artikkelen Ygbybsk? Jeg ser at den er skrevet på et uforståelig språk, men vi har allerede en hel kategori for denne typen artikler. Derfor foreslår jeg at du gjør noe for å få denne artikkelen til å skille seg ut fra resten av kategorien. -Hypera (diskusjon) 30. sep. 2019 kl. 14:12 (UTC)

Beklager sent svar, spiste lasagne! Jeg vet ikke hva du egentlig mener med"skille seg ut". Med all respekt: Kan du utdype det? Det var bare det jeg kom på; jeg bare skrev noe fordi jeg kjedet meg. Men jeg vil prøve å gjøre den bedre! Jeg trenger bare informasjon om hva du mener med skille seg ut. Med all respekt. --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 30. sep. 2019 kl. 14:30 (UTC)
Det jeg tenker på når Hypera sier "å skille seg ut", er at den bør ha det "lille ekstra".
Kanskje du kan skrive artikkelen på et språk som man nesten kan forstå. Det kan gjøre artikkelen mer spennende å lese.
Eller så kan du skrive artikkelen på et fullstending uleselig språk, og legge til en oversettelse ved siden av.
Artikkelen kan inneholde både bilder, overskrifter o.l. Dette får artikkelen til å virke som en vanlig artikkel, bare at den er skrevet på et mystisk språk.-- Lemen x3 / Propaganda / Admin

Hei igjen! Jeg liker godt arbeidet ditt med Ygbybsk. Jeg vil bare si ifra om noe: Avsnittet om hvor språket kommer fra har for barnslig innhold for Ikkepedia. Jeg vil anbefale deg på det sterkeste å fjerne den barnslige humoren og erstatte den med noe annet. For eksempel kan du heller skrive at ygbybene snakker gjennom nesa. Ellers: Bra jobba! -- Lemen x3 / Propaganda / Admin

Gjør det NÅ. --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 30. sep. 2019 kl. 16:02 (UTC)

Ninjastjerne[rediger]Islandsk[rediger]

Hei. Jeg tror at grunnen til at forsiden vises på islandsk er de tidligere nevnte cache-problemene. Siden som vises er versjonen som er "ment for" 9E2 - og 9E2 bruker islandsk i stedet for norsk som språk på Ikkepedia. -Hypera (diskusjon) 30. sep. 2019 kl. 21:19 (UTC)

Det var da veldig med problemer med cache og sånt. Håper noen kan skrive et program som funker, med all respekt. Jeg bare synes at det ble litt mye, hvis du skjønner hva jeg mener. Har dere kontaktet servicesjefen? --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 1. okt. 2019 kl. 15:14 (UTC)
Som en som har drevet litt med programmering, har jeg forståelse for at ting fort kan gå galt når man programmerer. Ingen har så vidt jeg vet kontaktet servicesjefen. -Hypera (diskusjon) 1. okt. 2019 kl. 15:42 (UTC)

Bilde[rediger]

Ville bare si i fra om at jeg la til et bilde i artikkelen din :) -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 2. okt. 2019 kl. 17:12 (UTC)

Bare fjern det hvis du vil :) -- Lemen x3 / Propaganda / Admin
2. okt. 2019 kl. 17:12 (UTC)
Det er greit :) --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 2. okt. 2019 kl. 17:46 (UTC)

Bare kategoriser[rediger]

Det er bare å kategorisere artikkelene jeg har opprettet. :9 --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 3. okt. 2019 kl. 17:48 (UTC)

Artigpedia[rediger]

Hei igjen! Jeg lurer bare på om du har hørt om Artigpedia.

Ikkepedia er en parodi på Wikipedia.

Artigpedia er et sted der du kan skrive (nesten) hva som helst.


Forskjellen er at på Ikkepedia må artiklene ha en viss lengde, ikke ha for tilfeldig humor osv. fordi nettstedet skal ligne på et leksikon.

Artigpedia er derimot ikke formet som et leksikon, noe som gir brukerne lov til å skrive (nesten) hva som helst.

Med andre ord er Artigpedia enda mer tullete enn Ikkepedia. Jeg skriver dette til deg fordi jeg tror du vil like Artigpedia veldig godt. Jeg har en brukerside der (Søk på "Bruker:Lemenlemenlemen") og en diskusjonside ("Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen").

Det er en lenke til Artigpedia på hovedsiden til Ikkepedia, men lenken er ganske treg (i hvertfall hos meg), så du kan like gjerne søke på Artigpedia i nettleseren din.

-- Lemen x3 / Propaganda / Admin 5. okt. 2019 kl. 12:07 (UTC)

Takk for den nyttige informasjonen! Da går jeg og ser på den :). Må jeg logge meg inn? --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 5. okt. 2019 kl. 14:40 (UTC)
Du kan faktisk logge inn med Ikkepedia-kontoen din, men du kan også redigere uten å logge deg inn.-- Lemen x3 / Propaganda / Admin 5. okt. 2019 kl. 15:37 (UTC)
Hvordan gjør jeg det?? --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 7. okt. 2019 kl. 19:16 (UTC)
Du trykker på "logg inn" knappen oppe i høyre hjørne, og logger deg inn med brukernavn og passord som du ville gjort på Ikkepedia :) -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 7. okt. 2019 kl. 19:31 (UTC)

Mal[rediger]

Skal det være en mal på Ikkenytt-artikelen?? Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 12. okt. 2019 kl. 15:14 (UTC)

Ja! På toppen av artikkelen skal du skrive {{Ikkenytt:Meny}}.

Under {{Ikkenytt:Meny}} skal du skrive {{dato|23 september 1889(eksempel)}}. Håper det hjalp! -- Lemen x3 / Propaganda / Admin 12. okt. 2019 kl. 16:13 (UTC)

Det er gjort :-) -- Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 12. okt. 2019 kl. 16:39 (UTC)