Brukerdiskusjon:Supergal

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Supergal!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

Julius Cesar[rediger]

Hei. Artikkelen din, Julius Cesar, har falt offer for sletteknappen fordi den etter vårt skjønn var verdiløs. Ikkepedia er ikke interessert i å ha artikler om alle mulige obskure emner, ei heller énsetningsartikler, usammenhengende eller uforståelig «humor», ikke-humor, sutring, skryting, usle personkarakteristikker eller kjedelige meningsinnlegg (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor din artikkel måtte bøte med livet).

Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage (vi er da ingen autoritær diktaturstat heller) og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss (eller ikke – og hva skal du gjøre med det ’a?).

PS. Å gjenopprette artikkelen uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-Hypera (diskusjon) 18. mai 2019 kl. 21:26 (UTC)

Sletting[rediger]

Ikke bruk redigeringsforklaringene til urelaterte artikler for å klage over at noen andre artikler har blitt slettet. Ta heller kontakt med administratoren som slettet den og spør hvorfor den ble slettet. I dette tilfellet slettet jeg artiklene fordi de var for korte og inneholdt for mye tilfeldig humor. Hypera (diskusjon) 19. mai 2019 kl. 16:24 (UTC)

Tilbakestilling[rediger]

Hei! Jeg tilbakestilte endringene du gjorde på artikkelen Eksplosjon, fordi et eller annet galt hendte med formatet på infoboksen i prosessen. Bruk gjerne knappen Vis endringer til å se et sammendrag av hva du har gjort før du lagrer, og sjekk at formatet er OK. Når det gjelder f.eks. infobokser, har de forhåndsdefinerte felt, slik at det ikke bare er å sette inn egne verdier. Da må i så fall malen endres først. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 24. mai 2019 kl. 16:21 (UTC)