Brukerdiskusjon:Thomaschresp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Her kan Thomaschresps bidrag diskuteres over et glass saft. Alt er lov, bortsett fra det som ikke er lov. Hvilken lov? En frisk blanding av vår alles kjære kardemommelov og Ikkepedialovene

Husk at Thomaschresp er veldig glad i ros, men kanskje enda mer glad i ris. Særlig den typen ris som er ment for å forbedre hans fremtidige bidrag.

Ris og ros om Thomaschresps bidrag[rediger]

Funky jobba! Keep up the groovy work! --Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin-Noobaward.jpgMånedens N00b sept 07 28. mar 2008 kl. 17:31 (UTC)

Brukerside[rediger]

God morgen. Jeg hadde visst prestert å herpe en av malene du brukte på brukersiden din, det skal være i orden nå. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 30. mar 2008 kl. 14:06 (UTC)

Spatz[rediger]

Hei! takk for ros angående Hitlers dagbok. Nå skal det være helt klart at det ikke var jeg som eglentig skrev den artikkelen. Jeg kopierte den fra Agurknytt, som det er linket til helt nederst. Jeg hadde ett bilde først, men fikk liksom aldri lasta det opp. skal se på saken! ;)

Hehe, ja den agurksida er litt spennende. Dog det er ingen ikkepedia. Jeg har endret artikkelen litt nå. lagt til ett bilde og ett sitat bla. Gi meg tilbakemelding om hva du syns! ;) -Spatz

Ok. skal prøve å huske det. :) --Spatz

Trøndermal[rediger]

Se mal:trønder. Lykke til. Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin-Noobaward.jpgMånedens N00b sept 07 4. apr 2008 kl. 15:34 (UTC)

  • Værsågod. Enig i at trønderartiklene stinker råtten potetstappe. Skal prøve å bidra hvis jeg føler for det, finner nok på noe. Når det gjelder Rosenborg Ballklubb er du fri til å fjerne minste lille tegn, den artikkelen burde kjølhales. Alle artikler om fotballag burde egentlig slettes. Ivers kan få leve slik den er, hvis ikke du vil legge til noe da selvsagt. Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin-Noobaward.jpgMånedens N00b sept 07 9. apr 2008 kl. 16:28 (UTC)

Redigering[rediger]

Hei du, takker for tilbakemeldinger på redigeringene mine.

Det er uproblematisk for meg at du eventuelt redigerer noe av det jeg skriver. Og at jeg har behov for å lære meg noe hvordan osv. angående oppsett av sidene, er noe jeg sjøl ser, men som du sikkert skjønner, ikke har prioritert. Forhåpentligvis kommer det sakte men sikkert. Har ikke tenkt å legge sokkene på hylla riktig enda. --rody45 bruker Brylcreme 10. mai 2008 kl. 10:13 (UTC)

Er jo litt lat av meg da, og innrømmer det er lett å ty til Brylcreme. Absolutt alt blir bedre da. --rody45 bruker Brylcreme 10. mai 2008 kl. 19:26 (UTC)