Brukerdiskusjon:Trubadurix/Arkiv2

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei du, jeg prøvde å legge inn en tåpelig "nyhet", men vet ikke helt hvordan jeg egentlig gjør det. Posten Oppslag: kan trygt slettes, nyheten Oppslag også forsåvidt, men jeg er vel mest innom deg fordi jeg er litt forvirret om fremgangsmåte mht artikler etc. Hilsen Trude 2. jun 2007 kl. 17:28 (UTC)

Hei, spurte på uncyclopedia, og da fikk jeg vite at de bruker __NOTITLE__ for å fjerne overskriften i artikler. Gjorde det nettopp på hovedsiden. --Sosekopp 9. jun 2007 kl. 06:42 (UTC)

Fuck you Trubadurix! --Thorr 12. jun 2007 kl. 16:30 (UTC)

Ikktionary[rediger]

Jeg har sett at Uncyclopedia har en mal som man plasserer øverst på UnDictionary-sidene, skal kopiere over den selv. Så er det bare å lage 30 sider: en hovedside (den kan du lage, jeg klarer ikke) og 29 for like mange bokstaver.........

--Sosekopp 13. jun 2007 kl. 16:11 (UTC)

Har bare så lyst til å spørre: Hva er de monobook.js-greiene du driver med nå for tida? --Sosekopp 19. jun 2007 kl. 11:33 (UTC)
Tenkte det var noe sånt, kan gjerne tenke meg å ha det selv også, da det virker. --Sosekopp 21. jun 2007 kl. 17:17 (UTC)

Enig.[rediger]

Greit å få noen virkelige regler. De som er blokkert en måned kommer jo også sjelden tilbake, ikke sant? --Sosekopp 25. jun 2007 kl. 20:23 (UTC)

Fant forresten forleden dag ut at: "Oi! Nå hadde det vært gøy å prøve å skrive litt sannhet! Jeg registrerer meg på Wikipedia!" Dermed var det gjort. Plutselig fikk jeg noe som på engelsk heter "Exceptional Newcomer Award", og da har jeg fortsatt med å skrive, om engelsk fotball og domener (.sm, .lv, .nz), se f.eks på Vauxhall Motors FC. Har forresten den derre "Bruker Wiki(Ikke)pedia For" på brukersida mi der. --Sosekopp 6. jul 2007 kl. 19:09 (UTC)

Blokkering[rediger]

Hva gjør man med folk som skriver Hufsa i starten av alle artiklene han finner? Har gitt advarsel, som ser ut til å bli fulgt. Likevel er det litt av en jobb å tilbakestille alle endringene. --Sosekopp 12. jul 2007 kl. 11:41 (UTC)

Når man ser hvor mye denne personen har gjort blir det nok en måned eller tolv... Redigeringsliste for IP-adressen 62.50.183.10

Slettet alle nyttige innlegg som ble skrevet fredag 26.okt 2007[rediger]

--Kosesopp 12. jul 2007 kl. 12:09 (UTC)

P.S! JEG TILBAKESTILTE EN ENDRING PÅ BRUKERSIDA DI!!![rediger]

-- 25. jul 2007 kl. 16:38 (UTC)


DRA TIL HELVETE DIN JÆVLA KUKSUGER! --72.232.82.122 25. jul 2007 kl. 17:51 (UTC)

Glad i deg også, snuskepus :-x Koz --TrubadurixSnakkAdminBidrag 25. jul 2007 kl. 18:20 (UTC)
2 spørsmål[rediger]

Hei. Har to spørsmål:

  1. Hvordan ble du byråkrat? Jeg har sett igjennom rettighetsloggen men ikke funnet noe.
  2. Skal vi starte en "Månedens Ikkepedianer" og en "Månedens n00b"? Evt. ha bare en av dem?

--Sosekopp 6. aug 2007 kl. 17:43 (UTC)

Jeg foreslår:

  • Vinneren kan kalle seg Sir i signaturen.
  • Får lov til å ha en kul mal på brukersiden sin.
  • Får brukernavnet sitt på forsida i en måned.

Hva synes du? Vi gjør det sånn som vi gjorde med det valget av forsideartikkel i mai med avstemninga. --Sosekopp 8. aug 2007 kl. 13:08 (UTC)


IkkeSnakk[rediger]

Syns det hadde vært en god ide, jeg. Nei? Lettere for nybegynnere som meg å skrive bedre artikler hvis vi kan mase på veteraner i samme slengen. =D --Nuky 15. aug 2007 kl. 09:03 (UTC)

Re:Re:IkkeSnakk

Tenkte litt mer på direkte sanntids chat, da. IRC? ;) --Nuky 16. aug 2007 kl. 12:23 (UTC)

Den portugisiske Uncyclopediaen har en veldig fin greie: pt:Especial:IRC. Ved hjelp av Java har dem fått "innebygd" IRC på siden. Men Trubadurix, så forresten at du har blitt admin på den andre Ikkepedian også. --Sosekopp 16. aug 2007 kl. 12:55 (UTC)
Nei, slike greier har jeg ikke peiling på. Dessverre. Jeg har konto der borte på portugisisk, kan spørre der hvordan de fikk det til. --Sosekopp 16. aug 2007 kl. 13:43 (UTC)
Månedens n00b og Ikkepedianer ligger på Ikkepedia:Priser og godgjør seg... --Sosekopp 16. aug 2007 kl. 16:35 (UTC)
Du vet at disse chatterom tingene bare er klienter, ikkesant? Først bør du finne deg en passelig IRC server, og så peke denne klienten på denne serveren og chatterommet du vil bruke. --Nuky 19. aug 2007 kl. 13:48 (UTC)

Godkjenninger[rediger]

Hvordan merker jeg en endring godkjent? Bart Homer 18. aug 2007 kl. 22:49 (UTC)

Artikler[rediger]

Driver og titter litt rundt, og finner artikler av "ymse" kvalitet. Bare lurer litt på hvordan prosedyrene er om jeg har lyst å skrive om noe selv om artikkelen ikke er foreslått omskrevet eller foreslått slettet. Jeg fikk en hyggelig velkomstmelding som sa at jeg ikke skulle være redd for å gjøre feil - men jeg spør da forsiktig likevel :)

Gode eksempler på ting som kan gjøres bedre ved å starte fra scratch (etter min mening);

Dette er bare teit (føler det ligner mer på flaming enn på et forsøk på å være morsom - hvis man ser bort fra grillen da);

I hvert fall bare teit;


Man har også en god neve med artikler som er foreslått å flytte til Ikktionary. Er dette noe jeg kan bidra med, eller er det en oppgave forbeholdt administratorene?

Så når jeg ser de tingene nevt over - hva er det mest hensiktsmessige å gjøre?

~ Kvisle

Mer spørsmål[rediger]

Ser i f.eks artikkelen om Danskebåten, så er æøå URL-encodet. Er det en spesiell grunn til at det gjøres slik?

Jeg har funnet en som vil rydde opp på wikia-ikkepediaen![rediger]

Hei. Fant en bruker som kan rydde opp på ikkepedia.wikia.com. Jeg så at han har gjort noen forsøk på å rydde opp allerede, og at en admintittel ville gjort det enklere for ham. Jeg spurte han også, og han sa det ville vært supert. Sosekopp 31. aug 2007 kl. 17:57 (UTC)

Hei! Brukeren som ble funnet har ryddet etter seg, og har kommet over denne; "Tor Magnus Bettum Lunde" er i tvil om den bør stå, fordi det er gjort endel jobb rundt den... -- Usignert innlegg fra Hvemsomhelst (diskusjonbidrag) Nårsomhelst

Nei altså, det var ikke jeg som skrev det over her, og jeg ville nok helst sett at en artikkel om en 14 år gammel beachhåndballspiller fra Sandefjord hadde blitt slettet med en eneste gang... --Sosekopp 1. sep 2007 kl. 09:33 (UTC)

Vil ta æren for tidligere artikler.[rediger]

Jeg har skrevet en del anonyme artikler i fjor før jeg registrerte dette brukernavnet for en del måneder siden. Jeg benytter meg av en annen IP addresse akkurat nå, men det kan antageligvis synes i loggen at de artiklene som tidligere ble skrevet under dette brukernavnet har en identisk IP addresse som den jeg gjerne vil ta æren for. Kan dette gjøres?

Tilsvar ønskes fra brukeren Miraculix[rediger]

Kan du snakke litt med ham som kaller seg Miraculix? Jeg har stilt ham et spørsmål innpå brukersiden hans for to måneder siden om hvorfor han slettet en artikkel, men han har ennå ikke svart på hvorfor han gjorde det. 62.16.138.46 9. sep 2007 kl. 09:03 (UTC)

Skal snakke med ham. Jeg kunne sikkert sett litt på det selv, hvis du kan fortelle meg hvilken artikkel dette gjelder.

Hei hei.... Det er noen som har hatt det veldig gøy her i natt.... Som teknologsik tilbakestående finner jeg ikke ut hvordan jeg skal tilbakestille det, bladt annet min brukerside heter nå "på flyttefot", kan dette fjernes?(Din også...) Tror jeg har fått rettet opp i det andre.... Det er snakk om endringer av Blokker meg og Willy on Socks, men tror kanskje du skal ta en titt på Sockrocker og Supersokk også! --Obowatt 2. okt 2007 kl. 06:07 (UTC)

Navnebytte[rediger]

Hei, Trubis. Bare lurte på om det er mulig å bytte brukernavn uten å miste alle bidrag og sin brukerside. Altså at bare navnet endres, og man ikke lager en ny konto. Takker for evt svar.

NB:Hva skjer med at du heter Trubadurix på flyttefot og socks og alt mulig, hva har skjedd? Du skal vel skifte tilbake til Trubadurix? -EIS- 3. okt 2007 kl. 16:43 (UTC)

Vi byråkrater (jeg og Trubadurix) kan endre navn på brukere. Trubadurix on Socks er bare noe som skjedde for litt siden, da noen flyttet massevis av brukersider. Han heter fortsatt Trubadurix egentlig, men brukersiden er på Trubadurix on Socks..--Sosekopp

Snakk Admin Bidrag 3. okt 2007 kl. 16:49 (UTC)

Jo, takk for meny-kommentaren. Du skal få mye av æren, siden jeg fant koden på din brukerside. Lærte RGB-systemet i går og fikk lyst til å eksperimentere litt og voíla. Jeg er i det kreative hjørnet og har lyst til å skifte navn til EIS. Mulig dette ikke funker siden jeg heter EIS på Wikipedia (skamme seg). Og en liten ting til: blir jeg adnim nå, ettersom jeg ble september-n00b? Og hvis ja, kan du fortelle meg litt om hva oppgavene til en adnim er? Venter spent på svar. -EIS- 4. okt 2007 kl. 11:35 (UTC)

blokkeringstekster i siste endringer[rediger]

Du, når du blokkerer noen ,hvorfor står begrunnelsen og tiden på engelsk? --Moonminer 4. okt 2007 kl. 15:15 (UTC)

nye maler[rediger]

Ser bra ut! Men noen kan sikkert med fordel style malene litt senere så de ser mer "proffe" ut :P --Moonminer 5. okt 2007 kl. 17:47 (UTC)

ang kommentaren i siskujonen: i see! MEn nå er det 2 maler som er like, bæde hærverksnivå 1 og advarselnivå 1. Hvordan slette hærverknivå 1 uten at begge ryker?--Moonminer 5. okt 2007 kl. 18:00 (UTC)

VIKTIG MELDING[rediger]

Jeg har motatt muntlige trusler fra privatpersoner om terror mot ikkepedia. Truslene består i nedstegning. Disse truslene bør tas alvorlig. Den jeg fikk trusselen av påtok seg ansvaret for nedstegningen av forrige nedstegning av siden. VÆR PÅ VAKT!


Jeg har et spørsmål!:[rediger]

Hvis man skriver en artikel i ikkepedia og skriver inn "Under oppbygging" eller "Under oppussing" Etc... er Det da meningen at tråden blir slettet før man får ordet opp i artikkelen?

PGA lignende opplevelser tidligere lagrer jeg alltid koden til Ikkepedia og Uncyclopedia artikler på datamaskinen min. En tidligere Artikkel på Uncyclopedia omhandlet et firma, denne ble slettet 5 ganger og jeg blei utestengt. Idag la jeg inn en Artikkel om ordet HENK/HENKA som jeg hører vær dag. Selvom ingen sikkert har hørt om dette imaginære ordet kan det være morsomt å få vite om. Og siden bare rundt syv personer i verden vet om definisjonen på dette ordet ville jeg lage en ikkepedia side hvor jeg tar den virkelige meningen av det, og blåser det opp så det brukes i de sammenhenger som det brukes til idag.

Jeg ønsker et svar på dette, må mann skrive ferdig artikkler og så legge dem ut på ikkepedia. Eller er det noe med innholdet som er galt. Jeg har lest nybegynner reglene flere ganger. Fulgt dem slavisk og fortsatt blir artikklene mine (de to jeg har lagd så langt) slettet innen et rom på rundt 4 timer uannsett hva de omhandler. Uannsett hvem som har skrevet dem. Det virker som om det er fordi at jeg poster dem på ikkepedia at de blir slettet.

Håper på svar.

Takk for svar. Her er forklaringer.[rediger]

Ok.

Jeg har foran meg den slettede revisjonen av "Henka".

"Mester brukere av ordet er: Jonas, Teodor, Thor." <- Kan bytte ut med noe ;)

Er dette virkelig relevant for artikkelen? Hvem er disse menneskene?

"Ordet stammer fra selveste Stor Henka, aka Henrik. Henrik gjorde alt som de andre gjorde og hermet hele tia."

?????

Jeg aner heller ikke hvem henrik er men hvem han er er ikke relevant. Relevansen ligger i at ordet må ha et opphav. Jeg har bare hørt fra forskjellige kanter at det var PGA en eller annen henrik her iverden som gjorde at ordet oppstod. Vi kan kalle han Henrik den store :P

Under overskriften Eksempel på diverse Henker:

Teodor. Jonas. Thor. Christer. Fredrik. Trygg Ove Hafne. ???

Ekte navn på personer har jeg fjernet of byttet dem ut.


Går det ikke an å formiske bilder her på ikkepedia?

Takk for enda et svar.[rediger]

Hvis du kommer på noe som ville vært morro å ha med... Da kan du bare nevne det.