Brumunddal

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Brumunddal

«Nei! For siste gang! Jeg har ikke lyst til å uttale meg om Brumunddal!!»

- Lasse Gjertsen om Brumunddal

«Hallo, Moelv!»

- Forvirret rockeband på konsert i Brumunddal

Brumunddal er ei lita bygd øst for Frogner. Det er ingenting spennende som skjer her og ingen grunn til å undersøke denne bygda ytterligere. Brumunddal har 9,823 innbyggere hvorav alle er etniske nordmenn. Brumunddal er mest kjent for sin store bestand villkaniner, sin ambisiøse brygging av hjemmebrent og tidligere idoldeltaker Gaute Ormåsen. Brumunddals søknad om å få bli en selvstendig kommune har flere ganger blitt avvist.

Historie[rediger]

Brumunddal var på tidlig 90-tallet en del av Frogner, men har siden den tid revet seg løs. Brumunddal er ikke et amerikansk interesseområde på grunn av sin nærhet til store deler av Europa inkludert Russland og er heller ikke involvert i militære aksjoner mot narkotikabander i Oslo. 80% av alle ICA butikker i lander ligger i Brumunddal og dette er en ren tilfeldighet. Brumunddal har mange elver og innsjøer og er kjent som "de tretten sjøers frigjorte del av Frogner". Brumunddal har en rik fauna og hvert år kommer mange turister langveisfra for å plukke fleinsopp som vokser i fortauskantene. Til tross for sitt navn er Brumunddal ingen dal, har ingen daler i nærheten og har i det hele tatt ingenting med daler å gjøre.

Det var i 1873 at den norske utenriksministeren Jens Kvale satte fast at det skulle bygges en ny kirke på Frogner. Lokalbefolkningen protesterte da den gamle kirken måtte bli revet, og dette ville føre til arbeid. Store deler av beboerne på Frogner led på denne tiden av ME og for å løse dette problemet, sendte den norske stat samtlige ME syke beboere til Uganda i eksil under betegnelse "die swache mennschen". Disse dannet en koloni i Uganda, men begynte i senere tid å migrere hjem. På midten av 90-tallet kom en større gruppe hjem, og krevde selvstendighet fra Frogner. I lys av de grusomme handlingene som Brummingene hadde vært utsatt for ble de sendt tilbake til Uganda, deretter ble Brumunddal selvstendig. Den dag i dag er Brumunddal Norges største eksportør av vårløk og gransevje.

Kultur[rediger]

Brumunddal kirke

Brumunddal er kjent for Det Norske Grensevaktakademiet, som utdanner grensevaktene her i landet og hvert år stryker ca 5000 nordmenn grensevakteksamen. På Grensevaktakademiet utdannes det IKKE amerikanske agenter. Siden Gaute Ormåsen deltok i Idol en gang på 2000-tallet, har sangkulturen florert i Brumunddal. Kjente artister som Mai-Britt Gundersen og Vaselina Bilopphøggers kommer nettopp fra Brumunddal og stadig vekk dukker det opp nye artister fra denne bygda. Brumunddal er også kjent for sine Brummetroll som på nattestid patruljerer gatene og spiser forbrytere og små barn. På grunn av disse trollene er Brumunddal en av de tryggeste stedene å bo, så lenge du ikke forlater huset. Lokalbefolkningen samles ofte i Brumunddal kirke hvor de etter tradisjonen ser opp i taket og skriker i utakt. Dette har inspirert til flere artige t-skjorte designer og utallige turist attraksjoner.

Under 2. verdenskrig var Brumunddal sterkt påvirket av den nazistiske ideologi. Grunnet mangel på både økonomiske midler og jøder ble det kun bygget små konsentrasjonsskur, hvorav de innsatte var dverger og løsbikkjer. Quisling besøkte selv Brumunddal i 1942, hvor han spiste middag med daværende statsråd HEINRICH HIMMLER!! og bestefaren til Kristoffer Joner.

Industri[rediger]

Brumunddal er en industriby, og står i fare for å bli Norges svar på Tsjernobyl. Den mest kjente eksportvaren fra Brumunddal er Hjemmbrenten (populært kallt HB). Grandiosa er oppfunnet i Brumunddal, men den ble eksportert til Stranda fordi det så ut til å bli en suksess, og det vil ikke brumunddølene ha noe av. Ellers var grønne erter en stor artikkel tidligere.

Å selge seg på hjørnet er en stadig voksende industri i såkalte "dala", her kommer transvestitt tøsene langvegs fra for å selge seg billigst mulig.

Religion og sånt[rediger]

Den mest utbredte religionen i Brumunddal er kristendom, iform av rasisme og nazisme. Brumunddal Fotball har dikta opp et slagord som lyder "Vend Rasismen Ryggen", men dette er bare bullshit for å lure utenlandske barn opp på fotballbanen. I indre deler av såkalte kinabyen finner du også en eller anna asiat som har forvillet seg vekk fra hjemlandet sitt på en evig nuddeltokt. Asiater blir sett på som idioter fordi dem har generellt mindre tisser enn den normale brumunddølen.

Befolkning[rediger]

Rånermiljøet i Brumunddal er stort, og det plager dritten ut av de andre som bor her. Den mest kjente artisten fra Brumunddal er Gaute Ormåsen, Gaute har opp igjennom alle år gått rundt å gulpa opp michael jackson sangtekster med tilhørende dansetrinn, ikke rart det ble litt juling nå og da.

Eksterne linker[rediger]

Fakta[rediger]

  • Nei.
Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!