Brun

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Brun kan brukest til mye. Den kan foreksempel brukes til og skyte med, sprute med, drikke med og hive med. Det er lettere sakt eit redskap som kan brukes til alt.

Chuck Norris brukte denne redskapen til å lage hus med. Så sa han "I can make much of brun, its just so powerful" Men også som mange vet, så døde Chuck Norris etter denne dagen han brukte brun. Brun er kan og være giftig, veldig giftig, dødsfarlig. Chuck Norris døde ikke, for han kan ikke dø. Men alle naboene døde. Brun kan være livsfarlig, den kan skade mangen som bruker den. Men den kan og være til god hjelp for mange som bruker den på normalt vis.

Som sikkert mange vet, selges denne redskapen overalt. Du kan til og med finne den ute i naturen. Finnern er vinnern som mange sier. For denne redskapen er ikke billig. Den selges rundt 255.400 til 270.700 NOK på eldrebustader og butikker. Så husk til neste gang visst du er ute og går på tur i skogen. Visst du ser ein brun, ta han. Stjel han. __PS__; Som sikkert mange lurer på korleis brun ser ut. Den ser ut som alt. Den kan være alt. Den er alt.


Sitater[rediger]

Chuck Norris - "I like brun!"

Mullakrekar - "I bombed many with brun!"

Tor Heinar Hatledal - "Eg åt da ein gong, da smaka kaviar!"

John Oddvar - "Skau tau og sau."

Liv Kari Eskeland - "Eg likar brunost pga. brun!"

MacGyver - "My new knife is brun, i used it once on a guy, he died like 4 times at the same time."

Sotrapedo - "Eg bare elskar brun, eg bare elskar da"

Neger - "Jeg ar brun, er do brun? "

En random galing - BrUn eR ExPloSiFT!