Brus

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Brus dreper. Her et bilde, fra start å røyk slutt med brus kampanjen fra 70-tallet. Denne feilet fullstendig, og det er nå flere brusdrikkere en det er røykere.

Brus er en type vann som ble funnet opp av Hans og Morten. Den blir drukket og solgt som om det var det mest harmløse lille tingen i verden. Det er den ikke. På grunn av manglene kunnskap og avhengighet av de gode boblene som sprekker i munnen din, lever de fleste mennesker med selvfornektelse og skylapper på til den dagen de dør. Brus inneholder også TNT, mye nitrogen og andre sprengstoff. Brus kan ødelegge livet ditt dersom du skal på dass etter at du har drukket det.

Boblenes opprinnelse[rediger]

Det kan være lurt å blande brusen med isbiter hvis du prøver å slutte.

Brus ble lagt av Nazisten Heinrich Himmler under andre verdenskrig. Konsentrasjonsleirene var fulle, og han trengte en ny måte å kvitte seg med 2. rangs borgere på, nå som jødeproblemet nesten var løst.

Idene han kom opp med å skapte var brus. En saktevirkende drikk som etter hvert ville drepe alle utenom de som var i den ariske rase som fikk beskjed igjennom sine enigma-nazi-telefoner om å holde seg borte. Ari Lehman, sjefen for nazi-forskning, syntes dette var en kjempeidé. Den 2. mai 145 var brusen klar for bruk. Men dessverre ble brusfabrikken og ubåten som skulle frakte brusen til Amerika sprengt og glemt. Utenom en flaske som ble funnet av Ari Lehman fra Norge som skule med tid og stunder skape solo og videreføre naziarven.

Drikkens hemmeligheter[rediger]

Vis mot, bare si nei.

Drikken kan blandes på mange måter, men hovedingrediensene er:

  • Karbon som dreper deg sakte.
  • Hostesaft som gir deg god følelsen.
  • Kjemikalie x som gir brusen den rette fargen.
  • Flaske som kan brukes til å drepe vist du ikke orker og vente på at brusen skal gjøre det.
  • Masse farlige sprengstoffer.