Burger King

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Burger Kings logo

Burger King er en fasjonabel internasjonal restaurantkjede. Her jobber verdens verste kokker døgnet rundt. Burger King serverer ikke velsmakende burgerer laget av indrefilet, men råvarer rett fra helvetes åker.


Å spise på Burger King[rediger]

Å spise på Burger King er en kulinarisk opplevelse. Her dras du inn i et fremmed og spennende univers, og du får testet smaksløkene du ikke visste du hadde. Maten kunne ikke vært ferskere, og ingen legger mer flid i arbeidet med burgerne enn de ansatte på Burger King. Burger King er kjent for sine smakfulle salater, lapskauser og ikke minst Burger Kings egne hovedrett, nemlig noe rart som kalles ?Burger¿ Det er to brød på hver side med en kotelett i midten. Du kan også velge å ta på ost, og det går for det meste i First Price ost.. Burger Kings mest kjøpte ?Burger¿ er Cheeseburger uten ost.

Å jobbe på Burger King[rediger]

Det er svært vanskelig å få jobb på en Burger King-restaurant da de bare er ute etter faglært, erfarent personell. De fleste restaurantene har som minstekrav at du har minst åtte år erfaring fra jobbing innen restaurantbransjen. Verdenseliten har samlet seg rundt ett konsept - Burger King-konseptet. Du kan også få sterke infeksjoner av å spise på Burger King. Du kan bli til rottekjøtt, siden du blir det du spiser.

Historiske Hendelser[rediger]

"Dette er salaten du spiser på Burger King."

Number 15, burger king foot lettuce. Den siste tingen du vil ha i din burger-king-burger er noen andres fotsopp. Men som det viser seg, kan det være det du får. En 4channer lastet opp et bilde anonymt til nettstedet som viste frem føttene i en plastkasse med salat. Med uttalelsen: "Dette er salaten du spiser på Burger King." Riktignok hadde han sko på. Men det gjør det enda verre. Innlegget gikk live kl 23:38 16. juli, og bare 20 minutter senere ble den aktuelle Burger King advart til den useriøse medarbeideren. I det minste håper jeg at han er useriøs. Hvordan skjedde det? BK-medarbeideren hadde ikke fjernet Exif-dataene fra det opplastede bildet, noe som antydet at den skyldige var et sted i Mayfield Heights, Ohio. Dette var klokka 11:47. Tre minutter senere klokka 11:50 ble Burger King-filialadressen lagt ut med ønsker om lykkelig arbeidsledighet. 5 minutter senere ble nyhetsstasjonen kontaktet av en annen 4channer. Og tre minutter senere, klokken 11:58, ble det lagt ut en lenke: BKs "Fortell oss om oss" online forum. Fotfotoet, ellers kjent som utstilling A, var festet. Cleveland Scene Magazine kontaktet den aktuelle BK dagen etter. Ved avhør sa frokostskiftlederen "Å, jeg vet hvem det er. Han får sparken." Mysteriet løst, av 4chan. Nå kan vi alle gå tilbake til å spise hurtigmat i fred.

Vår Gode Konge[rediger]

Burger Kings kjente konge

Burger King, også kjent som The Sneak King, er en karakter skapt som reklamemaskott for den internasjonale hurtigmatkjeden til Burger King og har vært i en rekke TV-reklame og reklameprogrammer. Karakteren har gjennomgått flere iterasjoner i løpet av selskapets historie. Den første iterasjonen av The King var bortsett fra et Burger King-skilt i den første butikken i Miami, Florida i 1955. Senere skilter fikk kongen vist på en "Burger Throne" også med BK (Burger King) -skiltet. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Burger King å bruke en liten, animert versjon av kongen, kalt Kurber Bing, i barneannonsering der den animerte Burger King ble uttalt av Allen Swift. På slutten av 70-tallet ble den opprinnelige animerte kongen erstattet av "Marvelous Magical Burger King", en rødskjegget, tudor-æra-konge som styrte Burger King-riket og utførte tryllekunster som for det meste var håndflate, men noen ganger stolte på sin "Magic Ring" som kunne tilkalle store mengder mat. Barna med kongen ble faset ut på slutten av 1980-tallet til fordel for BK Kids Club Gang og andre sene programmer.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.