Burger King

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Burger Kings logo

Burger King er en fasjonabel internasjonal restaurantkjede. Her jobber verdens verste kokker døgnet rundt. Burger King serverer ikke velsmakende burgerer laget av indrefilet, men råvarer rett fra helvetes åker.


Å spise på Burger King[rediger]

Å spise på Burger King er en kulinarisk opplevelse. Her dras du inn i et fremmed og spennende univers, og du får testet smaksløkene du ikke visste du hadde. Maten kunne ikke vært ferskere, og ingen legger mer flid i arbeidet med burgerne enn de ansatte på Burger King. Burger King er kjent for sine smakfulle salater, lapskauser og ikke minst Burger Kings egne hovedrett, nemlig noe rart som kalles ?Burger¿ Det er to brød på hver side med en kotelett i midten. Du kan også velge å ta på ost, og det går for det meste i First Price ost.. Burger Kings mest kjøpte ?Burger¿ er Cheeseburger uten ost.

Å jobbe på Burger King[rediger]

Det er svært vanskelig å få jobb på en Burger King-restaurant da de bare er ute etter faglært, erfarent personell. De fleste restaurantene har som minstekrav at du har minst åtte år erfaring fra jobbing innen restaurantbransjen. Verdenseliten har samlet seg rundt ett konsept - Burger King-konseptet. Du kan også få sterke infeksjoner av å spise på Burger King. du kan bli til rottekjøtt, dersom du blir det du spiser.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.