Busemann

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pust1.png

Hold pusten!

Det er lite luft i denne artikkelen. For å spare på det som er, må du holde pusten når du leser denne endeløse veggen med tung tekst.

Eventuelt kan du skape mer luft ved å sette inn noen linjeskift.

En busemann er et grønt pattedyr som lever i neseborene til de fleste dyr og planter. De bruker også og komme frå øynene til dyrene, og ekstreme tillfeller bak ørene. De trives i behårede strøk hvor de kan beite fritt rundt om kring i grotten sin. Av og til faller de ut av nesen/øynene/bak ørene, og det kan skape pinlige øyeblikk for deg. De fleste mennesker har på en eller annen periode i livet spist busemenn, som faktisk er ganske delikate. Man starter som oftest med det i 1-6 års alder, men slutter etter noen år. Noen spiser faktisk busemennene til frokost helt opp til i 40-50 års alder. I noen land, som i Sverige og Sverige og Sverige, har de faktisk laget retter med busemenn, som de selger på gaten når det kommer ikke svensker dit. Det fins faktisk en hel kokebok om hvordan man tilbreder dem (noe som de fleste vet), og hvor mange steder man kan putte dem. Busemenn har vært en delikatesse i Sverige helt siden de begynte å risse inn tegninger av dem på steiner. Siden det bare er oppdaget at de driver med hemmelig handel av busemenn i Sverige, så kan man ikke være sikker på hvor man har busemennene sine, så pass på, snart vil de sikkert lage kloner, med navnet busedamer også. Det høres kanskje ikke så ille ut, men bare vent, de kommer nok for å overta deg en gang, så går de over til en eller annen fyr og planlegger verdens herredømme, bare vent.

Busemannen ble første gang oppdaget i Norge (Christiania) på 50-tallet. I 1997 var det forbudt å si busemenn, et alternativt ord for det er Snørr. En annen form for busemenn er bussmenn. De kommer oftest ut av vindusviskere på osteboller. Det vil si at hvis du spiser en ku, da får ostebollene problemer. Bussdamer er VELDIG sjeldene. De er faktisk så sjeldene at hvis du ser en vil du antagelig få sjokk-olade. Det er livsfarlig for kuer, flygende kjøttboller og de fleste mennesker som leser dette. Men hvis du først har fått sjokk-olade, kan du få hjelp av en kar-a-mell. Kar-a-meller er karer som er veldig glad i Meller. Meller er en effektiv medisin for sjokk-olade og må oppbevares i melk. Hvis den ikke oppbevares i melk, må du lage kjøttdeig av den før du spiser den.

Hvis busemenn gifter seg med busedamer (som ikke finnes enda) kan de få busebarn (også kalt datavirus). De blir ofte til bussmenn, og av og til bussdamer. Hvis bussmen og bussdamer gifter seg får de bussbarn (helt sånn plutselig) som senere blir til bussemann eller bussedame. De gifter seg med en gang de ikke ser hverandre. Da får de tre og et halvt barn som heter busemann, og av og til busedame. Busemann/busedame er…

PS: Busemann skrives BuUsSsSsSsSeMaNnNnNnE.