Busk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Busk kan referere til en plantevekst eller til den veldig farlige arten Buskus Christerus Jensenus.

Denne farlige artens naturlige habitt er diverse busker, gjerne nær områder hvor arten forfølger sine ofre. Denne arten er kjent for å bli opphengt i lettlurte jenter med dårlig selvtillit. Enkelte kjennetegn er forkjærlighet til busker og Minecraft, også vær på utkikk etter diverse kroppspråk som flexing (kan også tolkes som "Up Yours") og veldig skumle blikk, gjerne sendt mot ett eller flere individ som betraktes som bedre og kulere enn Buskus Christerus Jensenus, eller uttrykk som "Back off".

For å forsikre seg om at din mistanke om en i nærheten er en Busk er det flere ting du kan gjøre. Du kan oppsøke vedkommende og om han slenger en kommentar til deg og blir helt stum når du svarer er dette et tegn på en Busk. Også kan du forfølge Busk og om vedkommende bor i en busk og har en kjeller under bakken med masse rare instrumenter er dette sikre tegn. Men beste måten å sjekke på er om vedkommende alltid bruker samme klær, har en bag over skulderen og en Ipad i hånden.

Om denne busken oppholder seg i din klasse sitter den oftest fremme i klasserommet og gjerne nær den like farlige arten Madeleinus Larsenus, lettere kjent som Madde, som er Busk sin naturlig partner. Noen kjennetegn på denne andre arten er rare anime-fan klær og mange referanser til Japanske Anime serier.

Også er Madde veldig lett å gjenkjenne takket være sin snyltende natur og mange venner som betraktes som utkast i nå dagens samfunn. Det er ikke lett å unngå en Madde, men du kan gjøre enkelte ting og håpe på det beste: Ikke ta kontakt, og ikke la dine venner gjøre det, skjer dette blir alle dradd inn i kvikksanden av ulykke. Om du har tatt kontakt er det viktigste å gjøre å bare overse vedkommende og være det som tenåringer nå til dags kaller det "Bitchy". En Madde er også veldig overlegen og er ofte veldig irriterende overfor uvitende ofre som tror det er en helt vanlig person. En ting som kan være så irriterende er at denne arten alltid holder seg nær sine "rare" venner. Ofte er også denne arten veldig kinky og sexgal, og snakker ofte om sin familie i upassende situasjoner.

Det finnes bare en måte å beskytte seg selv mot en Busk på, og det er å si ofte "Kae Busk?" så fort Busken nærmer seg.

Historie[rediger]

Busk var den første busken den ble skapt av Usa da de hadde stirre konkurranse med gud/torturert smurf han tapte fordig de skøyt han så som straff skapte han den aller første busken i Usa (så vekket den godzilla). Busken giftet seg med George D.E.A.D (som ikke er død) og fikk George H Bush som er kjent får å begrave busken i Norge når den døde 666 år senere gikk den på do.