Buzz Lightyear

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Buzz som poserer. Legg merke til den enorme brystkassa, og det lille hodet.

Buzz Lightyear er en plastikkleke fra Toy Story-filmene. Selv om det står mot alle naturlige lover, lever denne dukken sitt eget liv og har en egen personlighet. Hvordan dette har seg til, er det få andre enn MacGyver som vet. Det er spekulert i om Buzz ble født i Tsjernobyl i 1986, sammen med en rekke andre livlige leker som vibrerer. Noen mener derimot at Buzz er jordens frelser og er en intergalaktisk helt fra "Star Command" som leter etter noe eller noen å skyte.


Egenskaper[rediger]

Drakten som Buzz har på, er lagd av plastikk, lateks og hud av små barn. Den skal være proppfull av ufarlige våpen og knapper som lager skytelyder. Buzz sitt største og mest brukte våpen er laseren på høyre arm. Når han aktiverer den, kan han peke på ting på opptil 5 meter.

Diverse[rediger]

  • Buzz smiler sjeldent, men har smilehull som ALlfred Enoch.
  • Hodet hans er av lateks. Fjeset: Øyne, munn, tenner, nese og øyenbryn er av barnehud, superlim, Etanol/etylalkohol og naturgummi.
  • Alle defensive og offensive våpen minner stort sett om rekvisitter, søppel og ufarlige objekter til enhver kampsituasjon. Man ville trodd at hele figuren var ment som en barneleke.
  • Buzz flyttet til Russland i 2011 og jobber nå som leiesoldat.