C2H5OH

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Etanol. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside
Det er foreslått å flette denne artikkelen med Alkohol. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside


Absolut.jpg


C2H5OH, også kalt etanol, er en av molekylene i Alkohol familien. Ved store inntak av dette stoffet blir du helt kake og sansene svekkes kraftig. Mange av de som drikker seg til dette stadiet blir sure, snille, kåte, grinete, Emo-style, eller opplever noe Muffins.

For de fleste på denne planeten er alkohol det største i livet, og det nærmeste himmelen de kommer. Alkohol blir som oftest inntatt i form av drikke, slik som:

  • Øl, Vin og Brennevin. Mengden alkohol i hver enkelt drikk blir målt i prosent (%).Det sterkeste du får er 96%.

For de aller dristigste kan du alltids dyppe noen ull-dotter i 96% (sterk-og-nitti, som det også kalles), tape dem fast under armen/i armhulen med Forvarings-tape som blir brukt i fengsler, og løpe noen kilometer. Du burde føle rusen ganske fort, men det anbefales ikke å prøve denne metoden med mindre du liker sykehus og/eller pumping! Rusen du får brukes ofte som en anledning til å begå farlige, kritiske og kritikkverdige handlinger som dagen der på kan unnskyldes med: "Men jeg var full..."

  • Noen mener også at Spynorsk ble førstegang praktisert ved storemengder av etanol , men det var det ingen som husket.

Lite tips til slutt: ALT MED MÅTE!