CIA

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

CIA står for Cats Intelligence Agency. CIA styres av katter og er erkerivalen til DIA (styres av hunder).

Når en katt melder seg i CIA må han/hun få et nytt navn, for eksempel hvis en katt het Tussi måtte hun hete Ty etter å joine CIA, eller hvis hun het Pus, Po. CIA ledes av katten YYZ som er av ukjent rase. Hvorfor hans navn er det samme som en sang i Guitar Hero 2 vi kan bare gjette, kanskje fordi han liker GH2? Fordi det er hans yndlingsgitarsang? Eller at hans eier var en nerd og kalte han Yay Yay Zelda? CIA jobber for å få en kattestyrt verden. CIA bruker spesialtrente spionkatter for å gjøre oppdrag mot hunder, mennesker og rotter/mus.

Opprinnelig var CIA Garfields kokaininportselskap. Han døpte det "Cocain Import Agency" i 1960, med hovedkvarter i Vietnam. Men da Amerikanerne invanderte landet, ble selskapet blackmailed, og Garfield valgte å legge firmaet på is. Etter Garfields død i 1992, tok hans sønn YYZ over selskapet, og dedikerte firmaet for katterasen selv..

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.