Canada

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Canada
Canada
Cannabis marijuana leaf parody flag.gif
(flagg)
Torontoml.jpg
(våpenskjold)
«It's Okay, We're a Country Now»
Hovedsteder Ottawa
Største byer New Jersey og Wankouver
Innbyggertall 0
Offisielle språk Engelsk og Spansk
Styreform Rart monarki
Dronning: Queen Elisabeth Regina Ballerina Rex
Statsminister: Lars Monsen
Selvstendighet 1989
Avhengig av Narkotika
Uavhengig av Deg og meg
Valuta Canadiske Dollar
Tidssone UTC -3.30 til -8
Nasjonaldag 1. juli
Landkode CAN
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i oktober 2024.
Nasjonalsang:
«O' Cannabis»

«Du må holde opp å tro. At du er gær’n, ung og dum, da det er….en femte person (søren at ikke det er meg)»

- Canada ble sett på gamlehjem, men det er kun besøk

Canada (a.k.a USA med helseforsikring)er et land kjent for å ligge ved siden av USA, ha de samme reglene som USA, samme språk som USA og mennesker som er helt like som amerikanerne, men Canada er dessverre et så kjedelig land (til tross for at flagget deres er et lønneblad) at de fleste velger å overse dette landet fullstendig.

Canada er kjent for å avle frem kjente folk. Eksempler på dette er Drake og Justin Bieber. De ble begge avlet frem av militæret.

Styresett[rediger]

Canadierne har alltid vært opptatt av å være frie. Det var i bunn og grunn derfor de drog til Amerika under kolonitiden! Selvstendighet har fremdeles vært vanskelig og oppnå Canadierne, noe som har triget aggreasjonen i de fleste Canadiske hjerter.

Under Te selskapet i Ottawa endte den Canadiske guvunøren og Englands overhode(kongen) på et pokerbord. Innsatsen var 50 kasser te og Canada. Det var til syvende og sist Generalguvunøren som stakk av med seieren, men kongen klarte å presse inn et kompromiss. Det var at Generalguvenøren kunne ta seg av styringen av lande hvis Kongen fikk lov til å være statsoverhode.

I følge anonyme kilder sies det at Guvenøren var litt beruset av all den te lukten, slik at hjernen stod på Stand By. Dermed endte det med at han takket ja til tilbudet, og Canada ble halveis uavhengig av England. Canada har svært mange russere fordi det amerikanse politiet mistenkte de for å ha "Homo-Spengelsk". Grunnen til at byen Canada er kjent blant ti millioner 14 åringer er fordi Justin Bieber kommer derfra. Canada har tidligere blitt terrorisert av statsminister Lars Monsen. Lars er blitt takket for dette.

Naboland[rediger]

Canada grenser til flere ulike land: Usa: Nord-Vest

  • Sørpolen: Nord
  • Nordpolen: Sør
  • Syden: Vest
  • Afrika: Vest-Sør
  • Kina: Øst-Vest
  • Mamma Mia land: Sør sør
  • Kurt Nilsen: Sør Vest Vest
  • Drammen: Øst Øst Sør Vest

Infastrukturen i landet[rediger]

Canada er et såkalt føderalt styre og parlamentarisk demokrati. Det vil si at landet består av flere stater som har egne representanter. Disse representantene sitter i et Parlament og diskuterer uintressante saker. De statene med flest innbyggere har flere representanter i parlamentet enn dem med få.

Ny bolig. Det fjerne vinduet er flippet bakover i henhold til ny lov. Lilla ring markerer en viktig dokument: det som må gjøres på nytt. Nabobygget er en skole på amerikansk side av grensen. Nytt lys (blåfarget) skal stanse kuler fra å gå fra bygningen, og dermed i Canada. Om det likevel faller en kule i Canada kan våpenprodusenten siktes for krenking av en fremmed stat. Det betyr mere salg for konkurrentene, og mindre til en selv. Tapet for en kule verdsettes ifølge Chris Rock (MNAL) til USD 5000, som om man skulle kjøpt den individuelt. Heldigvis vil den falle direkte i Canada, og ikke i en person, for da må erstatning betales i Canadiske Dollars.

Parlamentet bestemmer saker som: Nasjonalt forsvar, fiskeri innenfor landet, handelen mellom statene og den stadig økende horeindustrien. En ny sak som koster regjeringen med tid og penger er et nytt boligprosjekt. På sikt skal minst 5% av canadiere bo i en etasjes bygg. Slik får man en bedre begrep for at Canada er stort. Ingen vindusprodusenter ville være med på slikt, så vinduene er sponset. I tillegg kan de ikke beveges i rommet horisontalt, så taket bygges sist. Det er mer vinduer enn boareal, men heldigvis er ikke det Norge, da sånt ville vært ulovlige.

Enkelt statene bestemmer alle de uinteressante tingene.

Flyplasser

Canada er det eneste industrilandet med bare 1 flyplass. Den ble oppført i 1604 og heter: "Canadians are all independent from dull britain" Flyplassen ble grunnlagt av MacGyver, men styres av Pål Bang Hansen. Den har kapasitet til forbløffende 9 fly om gangen så flytraffiken er høy inn til Ottawa.

Historie[rediger]

Historien til Canada er homosexuel* og fremdeles ukjent. Flere forskere har prøvd å finne ut mer om dette magiske landet, men alle ble homofile i forsøket. Dermed var det en smarting som kom på at en kunne si at det ble funnet av Leif Eriikson og spare oss for bryderiet. Slik ble det og forskerne plantet de en hasj plante i bush sin hage, dette var grunnen til at mange fikk anal kløe, den 1.juli. dette er grunnen til at canadas nasjonal dag er 1. juli, og grunnen til at canada har "sjult" et hasj merke i nasjonal flagget.

Matkultur[rediger]

Matkulturen i Canada er veldig anderledes fra det vi har i Norge. Her er nasjonalretten påfugl. Riktignok er ikke øl mat, men nødvendig for maten. Hvis du finner en kjøleskap av merket СМЕРШ, så synger du "Bikkjå mi" baklengs. Dette medfører gratis øl, og et synlig bevis for at kanadiere også synger for maten.

Land i Amerika
Nord Canada · Grønnland · Nordpolen · U$A
Mellom Antigua og Barbuda · Bahamas · Barbados · Belize · Bermuda · Costa Rica · Cuba · Den dominikanske republikk · Dominica · El Salvador · Grenada · Guatemala · Haiti · Honduras · Jamaica · Mexico · Nicaragua · Panama · Puerto Rico · Saint Kitts og Nevis · Saint Lucia · Saint Vincent og Grenadinene
Sør Argentina · Bolivia · Brasil · Chile · Colombia · Ecuador · Guyana · Paraguay · Peru · Surinam · Trinidad og Tobago · Uruguay · Venezuela
.