Cannabis

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Cannabis er en liten gul frukt på størrelse med en dompap. Den gror på parabolantenner over hele landet og er moden i August. Når den spises gis det en heller vag rus som kan forråsake hallusinasjoner.

Først må du skaffe en stige, klatre opp til parabolantenna og plukke med deg høstens avling. De små gule fruktene skal deretter dampes, kokes, tørkes, lagres, kuttes og males før den til slutt bakes til en fin svart klump på ca 14x15 meter.

Røyking[rediger]

Anskaff et eldre eksosanlegg fra en Ford Focus (Granada kan fungere hvis ingen Focus kan fokuseres på.) Press ca 3kg av bakemassen inn i ene enden og fyr opp for å trekke eksosen inn til nesen. Blafre lett med høyre øyevippe for å holde liv i gloen. En nybegynner må ofte inhalere mellom 30-50 ganger for å få best effekt. Etter det 23-dje trekket er du dødsavhengig, og dør hvis du ikke puster mer. Etter en stund vil du dø av en overdose liv, i likhet med alle andre levende og døde. Felles for dem alle er at noen brukte hasj. Noen andre døde da de skrudde løs eksosanlegget, og glemte håndbrekket. Dette skjer spesielt på Galdøpiggen og Prekestolen. I 1997 var det mange tilfel til venstre i Sinsenkrysset, men etter at politiet satte grensene gikk alle seg vill. Det finnes ingen nøyaktig statistikk over antallet misbrukere i dag, det var bedre i går. Kjøp stor lighter. Eller en diger fyrstikk med en ukes holdbarhet.

Rus[rediger]

Rusen kan beskrives som å få ditt eget hode knust av en langkokt laks innpakket i bobleplast. Etter 15min vil brukeren oppleve stort væsketap i form av meget våte bukser og gul/brunt slim hengende fra munnen. Dette følges opp av hyppige dobesøk, der du mest sannsynlig vil treffe en betydelig del gamle bekjente, hvorpå du snakker med deg selv og ender tilslutt og til å begynne med opp med å antaste deg selv med et runk. Dette liker ikke dine sjalu venner, så du vil bli kastet ut og blir følgelig nødt til å vandre alene på en motorvei i Buskerud. Dette vedvarer heldigvis ikke lenge, for plutselig kommer Politiet og denger deg med halvstekt Grandiosa og drar deg deretter med bilen på sin vanlige Cannabisraiderunde. Neste morgen våkner du på glattscelle med 3070kr i forverret forelegg og uten bukser, samt et dokument i analåpningen som viser et registrert partnerskap med en av politiets mannegale betjenter. Endel spesielt utsatte vil få allergisk reaksjon i analkanalen.

Lovlighet[rediger]

Cannabis er ikke ulovlig, men skulle politiets antiterrorpuddel finne substansen på din parabolantenne vil parabolen skytes langsomt, deretter brennes, så kvernes, kremeres og asken vil bli matet til døde spurver. En klekkelig bot vil også etterlates hengende fra det triste synet som en gang kunne få inn 159 sportskanaler fra hele verden. Hunden ble aldri sett igjen, om vi ser bort fra obskure tyske kulturfilmer. Lille Fi-diddeli-do kom aldri hjem, men lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol, også natta..........

Myter[rediger]

Du blir dum av cannabis: nei, men du får røde øyne.

Du blir avhengig: nei, men du får lyst på mer. På det tjuetredje er det fort gjort!

Det er dødelig: Nei! Dette er en grønsak og kan derfor inngå som en av fem om dagen som er anbefalt av en høyt respektert alkoholiker. NB: Cannabis må ikke forveksles med den ekstremt skadelige slektningen: Wannabis.

Du får kols/kreft/AIDS/nyresten: ja, men bare hvis du røyker langfredagen på siste torsdag i September.

Du blir psykotisk av cannabis: ja, men bare hvis du er i slekt med Jan Thomas