Charles Darwin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Verden vil mer eller mindre aldri være den samme mer, eller mindre.»

- Henrik Ibsen om Charles Darwin

«Han kastrerte meg. Den jævelen!»

- Gud om Charles Darwin

«Jeg heter Steven Seagal.»

- Steven Seagal om Steven Seagal, han skulle snakke noe om Charles Darwin

Charles R, Darwin
Det var disse to bildene som satte Charles Darwin på tanken om at mennesket og sjimpansene hadde et felles opphav.

Charles Ronny Darwin er en tryllekunstner fra Argentina. Han blir født i 2027, men dette er ennå ikke sikkert. Sikre kilder sier at han har fått spellemannsprisen i kategorien «beste tryllekunstner med sang»

Liv[rediger]

Darwin er mest kjent for verket "Om Artenes Opprinnelse" hvor han legger frem en teori om at de sterkeste som overlever, dette ekskluderer Chuck Norris, MacGyver og Homer Simpson. Denne teorien går kort ut på at Taperen med sin lave intelligens vil kunne overleve i den moderne verden, pga av mangel på oppfatning av det store bildet, nemlig livet, universet... Vel egentlig alt mulig. Det moderne mennesket i dag lider av for mye Intelligens, og vil kunne fortå at svaret på livet, universet og alt mulig er , som fører til depresjon og selvmord. Så derfor jobber NASA med å bombe alle skoler og biblioteker for å gjøre folk dumme

Noen klarer å takle det, men arten vil dø ut og Taperen vil til slutt være igjen som den sterkeste, ironisk nok.

Darwin trodde at mennesker og aper hadde en felles stamfar, noe som er nå bevist sant. Vitenskapen har senere vist at han hadde rett og at alle dyr på jorden er i slekt med hverandre, med ett unntak: Steven Seagal. stamfaren er egentlig Abraham. Og de første menneskene het ikke Adam og Eva men Isac Eliot og Rihanna. Han var egentlig en fisk, men siden han hadde skjegg ble han kalt en ape. Han fant opp kebab. Han er egentlig fra Uganda og heter osj sjus.

Det finnes også konspirasjonsteorier om at Darwin egentlig kommer fra fjernsynsserien tyggegummis våte verden. Da med utseende til en katt.