Svein Østvik

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Charter-Svein)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Noe av det verste jeg har sett!»

- Alf Inge Håland om herr Østviks berømte lyskestrekk

«Jeg hater Svein Østvik, det har jeg gjort siden han nektet å skrive autografen sin på hundesleden min. Han er litt av en jævel ass.»

- Lars Monsen om Svein Østvik


Svein Østvik (født år 0 før Østvik) er mest kjent for å være en reality-Gud og for å være grunnleggeren av Hurum arbeiderparti. Østvik har mottatt Brageprisen for sin diktsamling Rosefall. Han planlegger også å skrive en fantasy-serie, under tittelen "Harry Potter".Oppvekst[rediger]

Svein Østvik vokste opp på en lamafarm sammen med mammaen sin og viste tidlig interesse for lyden "vrinsk!" som lamaene skrek når det var regnvær. I en alder av 13 år ble han sendt på et polsk internat grunnet overdreven sengevæting kombinert med ukentlige oppstøt. Svein gjorde store framskritt og viste senere stor lidenskap for sykling og trange dongeri-shorts. Da han var 18 år var han ferdig ved Slependen videregående skole der han hadde programfagene: Synkronsykling, shortsdesign, lamatemming og politikk og menneskerettigheter. Den brennende lidenskapen Østvik har for sykling bevises ved at han har vunnet etappen Sætre-Filtvet tre år på rad i perioden 2004-2006. Det skal også nevnes at Svein startet sin nåværende livsstil under russetiden etter endt skolegang, da han konsumerte alkohol og prøvde røyk for første gang.


Karrierelivet[rediger]

Svein Østvik fikk mange jobbtilbud etter utdanningen, men etter å ha blitt tilbudt milionkontrakt med Charterfeber kunne ikke moren hans takke nei for ham. I tillegg har han besittet rollen som TV-kokk, der han visstnok har vist ferdigheter landslaget verdig. Han har også vært stjerne i 1. Divisjon for Asker Fotball og ble lenge linket til klubber som Chelsea og Barcelona av Se og hør. Han nådde høydepunktet i karrieren da han under innspillingen av "Charterfeber" fikk lyskestrekk etter han prøvde å tøffe seg for Fred Åge og Kristoffer, men mest Fred Åge. Svein Østvik sjokkerte en hel verden da han i en Charterfeber-episode fikk et anfall og satte fyr på ei søppelkasse i hotellrommet til den noe mindre kjente Charterfeber-Hilde.

Framtidsplaner[rediger]

Svein Østvik har alltid hatt en drøm om å komme i så dårlig form gjennom røyking og drikking at han kan bestå kravene for OL i paralympiks-deltakelse i 100meter dongerisprint. Han har også planer om å gi ut den nye diktsamlingen han holder på å skrive sammen med Åslaug Haga og Atle Antonsen ved navnet " Dongri - et savn fra fortiden" som ventes ferdig kvart på 2 den 32.Oktober 2010. Østvik åpner snart et eget cateringfirma, der bl.a. Kate Moss og Kjetil Siem vil fungere som kokker. Svein er selv dreven på kjøkkenet, noe man så på tv3s "Selebert selskap" og han skal selv stå for opplæringen av Moss og Siem (Særlig opplæringen av førstehjelp).


Bekjennskap[rediger]

- Toby Keith - spøy på cowboy-bootsa til Toby på en lokal bar i Nashville, sangen "I love this bar" er basert på denne episoden.

- Nelson Mandela - cellekompis gjennom mange år.

- Jan Jønsson - Mange gode minner fra Oslos diskotek og tidligere partner i pardans.

- Tande P - Fyllearresten 2009.

- Robert Mugabe - Ble gode kamerater etter et slag bridge.

- Davy Wathne - Reddet fra barslagsmål fra Mini Jakobsen på starten av 90-tallet.

- Ivar Hoff - Farget håret hvitt sammen etter en kretskamp i sjamansk-nakkerulling, under genren "sidestilt-freestyle".

-Telenorsjefen - Den nevnte person later som han smisker med sportsidioter, og den delen av Hollywood som lager dårlige serier. Telenorsjefen er sjeleglad for at du ikke at det kun er Charter-Svein som han stadigt skylder en tjeneste.