Chat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Chat - Datingplassen for de aller styggeste[rediger]

Chat, dette er et femomen av et datingsted for de aller styggeste. Dette er enten om de er veldig stygg i ansiktet, eller om de er stygg i personlighet. Formålet med Chat, er at man kan som regel ikke se hvem personen i andre enden er.

HotGirl18, kan for eksempel være en 50 år gammel pedofil politimann( men det kan også være en 18 år gammal jente ), som prøver å lokke til seg en ung sau ned fra beite..

Operatører[rediger]

Operatørene på Chat er de som somregel får de minst tragiske damene. Dette er av den enkle årsak at alle damer tenner på makt og operatørene på Chatten har jo da mulighet for å sparke ut de som er penere enn operatørene (som da naturligvis ellers ville stukket av med alle jentene).

IRC Chat Operatør

Jakt / Fangst og Reiseforsikring[rediger]

Det er visse regler jfr. Lovdata.no vedrørende jakt og fangst på Chatten. Sitat Lovdata: Som jaktbare arter regnes alle arter med jakttid. Jakttidsrammen for den enkelte art er fastsatt likt med tidligste jakttidsstart og seneste jakttidsavslutning. Jakttidsrammen omfatter også utvidelse av jakttidene i tråd med § 3 og § 7. Referanse: [¨http://www.lovdata.no/for/sf/md/xd-20070201-0112.html]

Chat Software for Your Website

For det første, må man ha gyldig laktlisens (årlig kostnad 350kr). Det er også en fordel med reiseforsikring, i tilfelle du skulle gjøre en jente gravid og ende opp med barnebidrag. Vær obs. på at reiseforsikringen krever "rimelig tvil", som at hun f.eks. sa at hun gikk på p-pillen.

Angrefrist[rediger]

Sitat: Du er avskåret fra å benytte angrerett dersom varen er forringet eller skadet så den ikke kan leveres tilbake i ”tilnærmet samme stand og mengde”, og dette skyldes manglende omsorg eller uaktsomhet fra din side. Det kan derfor være lurt å ta vare på originalemballasjen dersom du ikke er sikker på at du vil beholde varen. Dette betyr for "ola nordman" at om du f.eks. gjør en kvinnelig chatter gravid, husk å ta vare på kondomen. Angrer du innen angrefristen, er dette fullt lovlig (hun er jo fremdeles i tilnærmet lik stand!).

Referanse: [1]

Som alt annet anskaffet over internett, har du to ukers angrefrist. Dette gjelder da spesielt om du var beruset når du fikk med deg fangsten. Eksempler på gyldig angrefrist:

  • Du fikk med deg en Fjellrype, men når du våknet dagen derpå, var hun en beverrotte.
  • Hun hadde nicket rødvingetrost, men du innen to uker merket at hun i realiteten bare drakk rusbrus!


Voice[rediger]

Voice er ikke bare et engelsk ord for Stemme. Det Voice brukes til, er for Operatører å skaffe seg et ligg. Kvinnene på kanalen tenner jo på makt og status og dette plusstegnet ved siden av brukernavnet (også kjent som Nick). Man kan si at Voice er Operatørens svar på varmt hvetemel.


Tilgjengelighet[rediger]

Chat er tilgjengelig "over alt", man kan chatte fra mobilen, fra pcen, fra playstation 3, fra biblioteket (selvsagt på en pc, man kan jo ikke chatte i en bok, det vet jo alle! (unntak: e-bok med chatte-tjeneste)). Videre, er da tilgjengeligheten på tvers av tidssonene.


Misbruk av chattetjenester[rediger]

I det siste, har det vært en del misbruk av chattetjenester. Blandt annet Kripos har misbrukt denne tjenesten for å fenglse inne operatører og andre "don juans" (Vi har vel ingen norsk Don Juan, kanskje vi skal utvnene en?). Vi kan jo si at Norges Don Juan da er Erna Solberg men hun er jo en jente ( sikkert 18 på chat,en ).Så vi trenger en ekte man en som får damene i Perlehumør. Nei , ikke Rune Rudberg ingen har lagt med mer damer en han , men antallet er ikke viktig for en Don Juan det må være en stor sjarmør av en mann.Jeg vil nommiere Terje Tysland, protester de som vil.