Che guevara

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Che Guevara drikker kapitalist-brus.

Che Guevara (også kalt Skjeggivara) ble født og vokste opp et eller annet sted i Sør-Amerika. Hans store barndomsdrøm var å komme på T-skjorta til hvite ungdommer fra mellom- og overklassen.

Hva han gjorde[rediger]

Che Guevara begynnte å spille gitar i et rockeband da han gikk på high school. Han ble hippie, og gjorde ungdomsopprør mot autoritetene i landet. Che Guevara var kul og er hele verdens kamerat, fordi han frigjorde folket. Hvordan han gjorde det er uvesentlig.

Che Guevara er tidenes største rockestjerne, og mopedbart, ustelt skjegg og avstand fra personlig hygiene, har blitt selve symbolet på ungdomsopprør, revolusjon og solidaritet.

I tillegg til å være rockestjerne, var han en mannlig Mor Theresa og 2. generasjons Jesus. Han var også god kamerat med ZZ Top-gitarist Fidel Castro.

Død[rediger]

En eller annen gang på 60-tallet ble han skutt av onde amerikanere. Derfor vi sosialister oppføre oss blærete mot alle kapitalister (eller sosialdemokrater, for den saks skyld) for all framtid.

Ellers[rediger]

Liker du ikke Che Guevara, er du automatisk medlem av FrP, du støtter automatisk George W. Bush og er automatisk for imperialisme.

Vær comrad og se også[rediger]