Clausenenga

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Clausenengen fotballklubb har vært den ledende klubben i de siste 25årene i Møre og Romsdal. De har fostret fram stjerner som foreksempel.. som f.eks. Ole Gunnar Solskjær (Lillestrøm SK). CFK har i alle år hjulpet sin CP-skadde lillebror i fotball KFK. KFK har homsete spiller over hele banene og trenger penger til avrusningsklinikk.

CFK (Clausenenga uten penga) er et wannabe KFK lag, som spiller sine hjemmekamper på KGB som de er meget stolt over. Vet ikke hvofor, men det har ikke jeg noe med. CFK har interne problermer. Styret mener at de ikke bør bruke pengene på klubben, men på sjakklubben. Det liker spillerne svært dårlig, og de truer med å slutte.

Siden byggingen av Nordvesthallen har CFK slitt med finansielle problemer. De tålte ikke å betale 1% av byggingen av hallen. Ved å løse disse problemene har de blant annet prøvd med samfunnstjenese som bl.a snømåking. Det gikk ikke så bra, før de hadde ikke tia før på sommern...


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.