Comic Sans MS

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Comic Sans MS er selveste Djevelens teksttype (font).comic sans ms ble slik etter en tyggis Den brukes kun av mennesker med lav intelligens (f.eks folk som har særskrivingsfeil), åtteåringer og lærere. Hvis du mener at du ikke er en av de tre nevnte, tar du feil. Du er en person som ikke kan tilgis. Fy skam.

I følge nyere forskning gjort av forskere er kvadratroten av Comic Sans MS vaffelrøre. Hvem hadde trodd det?

Opprinnelse[rediger]

Comic Sans MS (fonten, ikke gulroten) var funnet på en datamaskin som kjørte på operativsystemet Windows 480 i den internasjonale romstasjonen, Pompeii. Denne informasjonen var brakt til oss ved hjelp av romvesener som er mye dummere enn den gjennomsnittelige maur. Før oss vanlige mennesker hadde gleden av å bruke denne brutale fonten var den et ransbytte under Spartakrigene.

Slekt[rediger]

Comic Sans MS er broren til Papyrus, babyen til Arial (Font) og Wingdings og søsteren til Jokeren.

Frukt[rediger]

Comic Sans MS har et fjernt forhold til røde epler, druer og bananer. Folk har siden tidenes morgen lurt på hvorfor skkurat disse tre fruktene er i et fjernt forhold til Djevelen og hunden hans. Noen eplomaner tror at fonten forbindes med frukt fordi Neil Armstrong var førstemann på månen og ikke denne MacGyver som alle snakker om.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!