Coop Electro

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
IMG 0061.jpg

Coop Electro er en produsent av hat og sataner som IKKE KAN FIKSE NOEN TING!! (spesielt ikke dataer!!!), fete brilleglass, og er samt en nokså hyppig utvikler av bodyshop produkter for katter. Disse har et motto: Vi er glad, hvis kunden ikke har det bra, og min vri: Dataen i 6 uker bak døra stod, mens de ansatte vimset rundt og lo. Ellers så er dette en butikk for der man finner nyttige ting som eggkokere(jaha..) støvsugere som rommer to og en halv katt(med spesial filter mot Camilla katter), irriterende personale, skrapsjuke og kolera på boks (det finnes i Travel Pack format på Coop Byggemix),oppskrifter på " den jævelige service" (som de forresten tar en Sneak-Peak i en gang i timen, og har memorert så og si hele boka) og så har de den evnen å selge defekte dvd-brennere (di jævele svinan)! Mange klager og fordommer(som faktisk ikke er fordommer) er kommet de siste årene. Disse kom spesielt etter den gangen det ble levert en data inn dit som stod i 6 uker og samlet støv bak en dør. Litt etter ble det levert inn nok en data som fikk smake på den berømte servicen. Lang historie kort, kunden ble permanent skadet, ditto med dataen, og kunden måtte betale for skadene som personalet pådro den!!

Folk har faktisk vurdert å leie inn litt av hvert for å tyne bedriften, der vi kan nevne at Søppelgutten har vært en sentral bekjemper, og i det siste så har Puppegutten m/ familie hengt stroppene på lasset og laget plakater med slagord som: "Puppeguttens brystvarmer ble kjøpt her, men idiotene ordnet med en løsvandrer merr". Det som er ironisk her, er at løsvandrer merra faktisk har en historie med Puppegutten.

I teorien skal det ikke gå an å slenge et smil over kjeften for folk i Sandy the City som er i samme bygget, men nå er det fult mulig etter at dette har skjedd: de stenger!! ( vi går ut ifra at en bølge blir tatt av deg som leser dette!!) Nå kan endelig folk i Sandy the City med problemer få ha problemene i fred og for seg selv.