Coop Mega

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Coop Mega ble stiftet i 1998 av vår kjære folkehelt MacGyver. Han fikk ideen da han leste avisa mens han satt og gjorde usmakelige ting i toalettet.

Mega.gif

Han fant ut at man trengte en ny butikk, for når man skulle klippe håret var det vanskelig å få tak i agurkmos. Han ville i begynnelsen satse på å selge agurkmos, men gikk delvis over til å selge meloner og pepsi. I 1999 sto det første Coop-bygget ferdig, nede i kjelleren til MacGyver i Strømstad. Det ble svært populært, bare etter få år. I 2001 hadde han hatt hele 104,6 kunder i butikken, og hadde fått et overskudd på -35%. Nå hadde han så mye penger, at han ekspanderte. I dag er Coop en av de største rumpelukt-kjedene i landet. MacGyver hadde kr 20,50 i kapital da han ekspanderte, og har nå et lån på bare 100.000.000 kroner.

Coop i utlandet[rediger]

MacGyver fant ut at han måtte flytte driften utenlands for å vellykkes. Overalt hvor han kom fikk han juling de første månedene, men etter hvert ble han venner med befolkningen. Spesielt i landet Roma fikk han god respons, men fikk liten plass til butikken, ettersom Roma bare er et lite skur på månen.

Økonomi[rediger]

  • Per 2006 hadde Coop solgt varer for tilsammen: 200,50 kr
  • Per 2008 hadde Coop en formue på: 175,50 kr
  • Aksjene i Coop er i dag verdt: 0,50 kr
  • Om MacGyver skulle solgt selskapet ville han tjent: 12,50 + en pakke safarikjeks
  • Om MacGyver hadde rundpult en jøde, ville Coop ikke fått noe
  • Å handle på COOP er lønnsomt, da du aldri skal få anledning for å lese deres kundeavis.
  • Kundeavisen er tilgjengelig, en time før de stenger for helgen.
  • Denne kundeavisen kan sendes via E-post. Slik skal andre aktører holdes uvitende på at her har de en konkurrent på vikende front.

Fremtidige planer for selskapet[rediger]

Den nyeste planen til MacGyver er at man skal reise tilbake i tid ved hjelp av hans grillpølsefly, og lage butikk der. Han satser da på å selge Laptop-er. Helge Kvadsheim har også gjort sitt på å påvirke vareutvalget. Han klarte å få en dame til å geare ner sin forbruk av Freia Melkesjokolade betraktelig. Derfor kan du kjøpe fem plater til 110 kr.

Terrorisme på Mega[rediger]

I mars 2010 hendte noe som rystet. Coop Mega var gjenstand for et lignende ran som på ICA i Trøkkstad (se link). Politiet skjøt ned ca. 1-20 mennesker i rent raseri. Kjeltringene fikk med seg to pakker bind, en eske konfekt og 10 stk. kondomer av ypperste klasse. "Vi kan bekrefte at vi har skutt ca. 20 mennesker, som drakk slush på en truende måte" sier daværende politisjef, Per Willy Wonka.