Døden

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Vi beklager, men du er nå desverre død

Hvis du leser dette er du mest sannsynlig død. Ta det helt med ro, det er en helt normal fase som alle vanlige mennesker går igjennom. Hvis du ser deg om vil du ikke se noen ting som helst. Dette er fordi du kom utenom våre oppsatte arbeidstider. Vi er likevel opptatt av du skal få den beste mulige behandlingen, og har dermed gitt deg denne meldingen.

denne artikkelen har stort potensiale, men den trenger mer banjo!!.

Det andre først![rediger]

Du er død. Dette vil si at din kropp ikke lenger var istand til å ta vare på bevistheten din. Vi vil ikke råde deg til å huske hvorfor kroppen ikke lenger var istand til det. Seriøst ikke gjør det, det kan føre til massive hodepiner, kroniske ryggplager, AD/HD og/eller uønsket graviditet. Vi råder deg til å ikke tenke tilbake på noe som helst og ligge det bak deg. Hvis du likevel finner det vanskelig, har vi lagt inn noen gåter som får tiden til å gå i bunnen av denne viktige informasjonsmeldingen. Det som er bra ved å være død er at du kan gjøre hva faen du vil, men ingen vil se deg dessverre.

De forskjellige typer død[rediger]

Det finnes mange typer død og disse varierer i alvorlighet. Alt fra en lyten drukningsdød eller krybbedød helt til den aller mest alvorlige typen død kjent for menneske, prikkedøden. Hvis du lider under prikkedøden vil selv helvete være en god ting å se

Det går rykter om at det skal finnes en dobbelt opp-ned prikkedød som skal vere verre men ingen som har lært hvordan den gjøres har overlevt bildene som brenner seg inn i hodet bare ved å høre om den.

Døden ble funnet opp av Chuck Norris. Desverre drepte han den senere, for å så gjennoplive den.

Etterlivet[rediger]

Som nylig død vil du merke at ting kanskje gjøres på en litt annen måte enn på Jorden. For det første må du ikke bli bekymret over det faktum at du ser ut som en sjørøver. Dette er helt standard prosedyre for alle nylig omkommne...og hjelper deg å stå i kontrast med omgivelsene slik at vi lettere kan finne deg. Nedenfor får du svaret på de mest stilte spørsmålene, som stilles av nylig døde.«Jeg tror ikke at jeg skal være her. Jeg var jo ung, og en sunn person»

- Livet er ikke rettferdig. Ta dette opp med Chuck Norris, eller legg igjen en melding hos hans sekretær

.

«Jeg kan ikke ungå å merke at jeg er like gammel som da jeg døde. Er det mulig at jeg kan få en ny kropp?»

- Ta kontakt med MacGyver

«..........»

- Hva er det?

«Jeg må på do...»

- Seriøst, kunne du ikke gått før du døde!

«Det var liksom ikke det jeg tenkte på da jeg ble myrdet av min egen kjæreste!»

- Som alle andre tenker du bare på deg sjøl. Er du klar over hva vaskehjelpen kommer til å si dersom de kommer på jobb til det?

«Himmelen må jo ha toaletter!»

- Knip igjen!! Og bare så du vet det så er ikke dette himmelen. For å komme inn der må du være level 50, og ha 500 000 exp

«Helvete»

- Helvete er ned trappen til venstre

«Er det fint der nede?»

- Ja jøss, de har nettop pusset opp

«Har de toaletter der?»

- Sikkert som banken

«Kult, kan jeg gå ned på do og så komme opp igjen?»

- Du må bli der nede i all evighet og brenne i lidelse Det kan du ja

«Supert, da snakkes vi»

- sucker....
Slutten på alt mulig
Slutt | Slut | The End | Døden | Slutten på visa | Dommedag | Ragnarok | Slutten på Internett | Jordens undergang | Verdens undergang | Slutten